Forum Logo




Infinix NOTE 30, JBL Ortaklığında Üst Düzey Ses Kalitesi Sunuyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 13 Temmuz 2023, 13:47   #1
Çevrimdışı
Infinix NOTE 30, JBL Ortaklığında Üst Düzey Ses Kalitesi Sunuyor




Infinix NOTE 30, JBL Ortaklığında Üst Düzey Ses Kalitesi Sunuyor
Www.TrendForum.Net

JBL kalitesi ile yüksek çözünürlüklü çift hoparlöre sahip olan Infinix NOTE 30, kullanıcılara üst düzey bir ses kalitesi sağlıyor.



Son dönemde akıllı telefon modellerinde yeni nesil teknolojileri artıran Infinix, yakın zamanda Note serisi modellerin ses kalitesi için dünyaca ünlü JBL işle işbirliğine gitti. Serinin JBL destekli ilk modelleri Infinix Note 30 olurken, model birkaç haftadır Türkiye’de kullanıcılarla buluşuyor.

Infinix, NOTE 30 modelinde yazılım sistemini optimize etmek için Harman’ın efsanevi ses ve teknoloji markası JBL ile işbirliği yaptı. Yüksek çözünürlüklü sürücüler ile kullanıcılara profesyonel bir ses deneyimi sağlanırken markanın 75 yıllık akustik kalite, uzmanlık ve yükseltilmiş ses kalitesi, kullanıcıların beklentilerini aşacak bir performans ortaya çıkardı. JBL’nin yüksek kaliteli ve aslına sadık ses reprodüksiyonu, zengin bas ve dengeli orta tonları garanti etmek üzere ayarlandı.

JBL tarafından tasarlanan ve mükemmelleştirilen gelişmiş ses işlemeyi bir araya getiren Sound by JBL özellikli yeni NOTE modeli, kullanıcıların özellikle müzik dinlerken, oyun oynarken ya da video izlerken tükettikleri içeriğin keyfine varacakları bir ses kalitesi sunuyor. Bu teknolojik atılım, hem Infinix’in hem de JBL’in üstün ses kalitesine sahip yenilikçi ürünler sağlama taahhüdünü ortaya koyuyor.



Sekiz Çekirdekli MediaTek Helio G99 6nm işlemciden güç alan telefon geçtiğimiz gün 9.499 TL son kullanıcı fiyatıyla ülkemize satışa sunuldu.

45W Çok Yönlü Hızlı Şarj özelliği telefonun 5000 mAh büyüklüğünde bir pilin eşlik ettiği modelde 6,78 inç boyutunda Full HD+ çözünürlüğünde ve 120Hz tarama hızına sahip LCD ekran yer alıyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
düzey, infinix, jbl, kalitesi, note, ortaklığında, ses, sunuyor, Üst


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Infinix Note 30i Tanıtıldı, İşte Özellikleri DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 17 Mayıs 2023 15:12
Infinix Note 30 Tasarımı Ortaya Çıktı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 11 Nisan 2023 02:45
Infinix Note 30 Mobil Pazara Yeni Bir Soluk Getirecek! DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 09 Nisan 2023 14:14
Infinix Note 30 Google Play Console’da Görüldü KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 09 Nisan 2023 01:14
Redmi Note 11T Pro ve Note 11T Pro Plus Duyuruldu: Fiyatı ve Özellikleri de Bomba! KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 24 Mayıs 2022 19:42




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net