Forum Logo




Galaxy S24 Ultra, Daha Hızlı Şarj Olan Yeni Bir Pille Gelecek


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 14 Temmuz 2023, 12:28   #1
Çevrimiçi
Galaxy S24 Ultra, Daha Hızlı Şarj Olan Yeni Bir Pille Gelecek




Galaxy S24 Ultra, Daha Hızlı Şarj Olan Yeni Bir Pille Gelecek
Www.TrendForum.Net

Yeni bir rapora göre Samsung Galaxy S24 Ultra modelinde yeni bir pil teknolojisine geçiş yapılacak. Bu pil daha hızlı şarj destekleyecek.



Samsung şu sıralar yeni katlanabilir telefonlarını duyurmaya hazırlanıyor. 26 Temmuz tarihinde gerçekleşecek etkinlikle birlikte katlanabilir telefonlara Galaxy Tab S9 serisi ve Galaxy Watch 6 serisi akıllı saatler eşlik edecek. Katlanabilir telefonlar sonrasında samsung cephesinde gözler bu defa Galaxy S24 serisinde olacak. Telefonlar bir süreden beridir gündemde ve son olarak Samsung Galaxy S24 Ultra hakkında çok özel bilgiler sızdırıldı.

Samsung’a yakınlığıyla bilinen SamMobile sitesine göre, S23 Ultra markanın 65 watt hızlı şarj desteğine sahip ilk telefonu olacak. Samsung’un mevcut amiral gemisi modellerinde en yüksek 45 watt’a kadar destek sunduğunu belirtelim.

Samsung’un daha hızlı şarj desteği sunmasındaki temel etken yeni pil teknolojisi olacak. Rapora göre şirket, EV (elektrikli araç) pillerinin yığılmış tasarımını mobil cihazlara uyarlamak için mesai harcıyor.



Raporda ayrıca Samsung’un Çin’de yığın piller için bir pilot üretim çalışması yürüttüğünü belirtiyor. Sınırlı üretim, yeni pil teknolojisinin serideki tüm modellerde yer almasını engelleyebilir. Bu durumda yeni pil teknolojisi ve 65 watt hızlı şarj desteği sadece S24 Ultra modeline özgü olacak.

2024’ün ilk çeyreğinde tanıtılması beklenen Galaxy S23 serisine Snapdragon 8 Gen 3 ve 10 çekirdekli Exynos 2400 işlemcileri güç verecek. Öte yandan Samsung’un yeniden Exynos işlemcilere yönelmesi kimi kullanıcıları tedirgin etmiyor değil. Ancak Güney Koreli teknoloji devinin iki yıldır üzerinde çalıştığı işlemciyle mükemmel bir performans ve pil verimliliği sunacağı iddia ediliyor.


[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bir, daha, galaxy, gelecek, hızlı, olan, pille, s24, ultra, yeni, Şarj


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Samsung Galaxy S6 Plus hızlı şarj çalışmıyor ne yapmalıyım?​ Candres Telefon Dünyasından Haberler 0 27 Haziran 2023 15:54
Hızlı Şarj Nedir? Hızlı Şarj Teknolojisi İle İlgili Bilgiler Asi Ruh Bilgisayar ve Donanım 0 24 Nisan 2023 04:03
Red Magic 8 Pro, 165W hızlı şarj ile geliyor DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 28 Kasım 2022 09:19
Galaxy S22 Ultra, Satış Rakamları ile Galaxy Note Serisini Geride Bıraktı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 06 Temmuz 2022 20:13
Derya Yannier: „Kupaların Devamı Gelecek, Daha Yeni Başlıyoruz“ KoJiRo Basketbol 0 14 Haziran 2022 05:18




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net