Forum Logo




Xiaomi 14 Pro Dünyada Bir İlke İmza Atacak!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 03 Ağustos 2023, 10:37   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Xiaomi 14 Pro Dünyada Bir İlke İmza Atacak!




Xiaomi 14 Pro Dünyada Bir İlke İmza Atacak!
Www.TrendForum.Net



Akıllı telefonlar iç donanım özellikleriyle birbirine fark atmaya çalışıyor. Bu donanım özelliklerini yazılımla da birleştirerek ortaya kullanıcıların beğenisini kazanacak cihazlar ortaya koymaya çalışıyorlar. Firmalar bunların dışında cihazların dış kasaları içinde yenilikler yapmak için çalışıyor. Bu konuda genelde ilklere imza atan Çinli firmalar oluyor ve tekrardan Xiaomi 14 Pro modeli ile dünyada bir ilke imza atacak.

Akıllı telefonlarda titanyum kasaya kayma eğilimi günden güne artıyor. Bir rapora göre bu titanyum kasa yeniliğini başlatan firma Xiaomi oldu. Görüşüne göre 14 Pro dünyada titanyum kasaya sahip ilk akıllı telefonu olacak.

Sızıntılarıyla ünlü Ice Universe Xiaomi’nin 4 amiral gemisi tanıtacağını söylüyor. Bunlar 14 , 14 Pro 14 Pro Plus ve 14 Ultra. Şimdilik yalnızca Xiaomi 14 Pro modelinin titanyum kasaya sahip olacağı bildirildi. Bunların dışında iPhone 15 Pro ve 15 Pro Max’in hem paslanmaz hem de alüminyuma göre üstün özellikler sağlayan 5. sınıf titanyuma sahip olduğu söyleniyor.

Titanyum diğer malzemelere göre oldukça pahalı olduğu için firmalar genellikle bunu kullanmaktan çekiniyorlar. Samsung’un S24 Ultra’ya özel titanyum malzeme kullanacağı söylentiler arasında. Firmaların özellikle donanımın dışında yazılım tarafına da ağırlık verip tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik sorunları ortadan kaldırmalılar. Qualcoom 8 Gen 3’ün Ekim ayında tanıtılmasıyla hangi cihazların titanyum kasayla ve bu işlemciyle tanıtıldığına hep birlikte şahit olacağız.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
atacak, bir, dünyada, pro, xiaomi, Ülke, İmza


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Çin Devlet Bankası Hong Kong’da Blockchain Alanında Bir İlke İmza Attı! DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 13 Haziran 2023 11:01
Ben Olsam Hangi Xiaomi Telefonu Alırdım? Her Fiyattan Xiaomi Telefon Önerisi 2023 DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 27 Mayıs 2023 19:03
Xiaomi Pad 5 | MIUI 14 güncellemesi bir Xiaomi modeli için daha yayında! DeepSilence Tablet Bilgisayar Haberleri 0 16 Mayıs 2023 11:58
Türkiye Basketbol Federasyonu, Teknolojik Bir İlke İmza Attı! KoJiRo Basketbol 0 23 Haziran 2022 20:10
Fenerbahçe’de yeni dönem yarın start atacak KoJiRo Fenerbahçe 0 12 Haziran 2022 16:20




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net