Forum Logo




OnePlus Open Katlanabilir Telefonun Çıkış Ertelendi, İşte Gerekçesi


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 03 Ağustos 2023, 10:38   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
OnePlus Open Katlanabilir Telefonun Çıkış Ertelendi, İşte Gerekçesi




OnePlus Open Katlanabilir Telefonun Çıkış Ertelendi, İşte Gerekçesi
Www.TrendForum.Net



Son dönemde birçok sızıntıya konu olan katlanabilir telefon OnePlus Open, Galaxy Z Fold 5’in tanıtımı sonrası marka tarafından resmi olarak onaylandı. Henüz resmi bir açıklama yapılmasa da, güvenilir kaynaklar telefonun 29 Ağustos tarihinde çıkış yapacağı konusunda hemfikirdi. Ancak akıllı telefonun duyurusu kimilerine göre iyi gerekçe nedeniyle ertelenmiş görünüyor. Son bir rapora göre OnePlus, telefonda yer alacak ekran için yönünü Çin’de Güney Kore’ye çevirdi.

Max Jambor, Twitter/X’te OnePlus’ın ilk katlanabilir telefonunun lansmanını ertelediğini iddia etti. Gecikmenin arkasındaki gerekçenin ise OnePlus’ın BOE panellerini kullanmaktan vazgeçip yerini Samsung yapımı ekranlara geçmeye karar vermesi gösteriliyor. Jambor ayrıca BOE panellerinin beklenen standartları karşılamadığını ve Samsung’un ekranlarının daha iyi olduğunu ima ediyor. Bu gelişmenin telefonu bekleyenler için iyi bir haber olduğunu söyleyebiliriz.



OnePlus Open’ın sızan görüntüleri Galaxy Z Fold serisi gibi kitap şeklinde açılıp kapanacağını gösteriyor. Katlanır telefonun 6,3 inç AMOLED FHD+ 120Hz kapak ekranı ve Quad HD+ çözünürlük ve 120Hz yenileme hızına sahip 7,8 inçlik katlanabilir AMOLED ekrana sahip olması bekleniyor. Snapdragon 8 Gen 3 Ekim ayına kadar piyasaya çıkmayacağı için telefonun işlemci biriminde Snapdragon 8 Gen 2’nin yer alması muhtemel.

Telefonun 67W hızlı şarj ve 50W kablosuz şarj destekli 4.805mAh bataryaya sahip olacak. Ayrıca kutudan Android 13 tabanlı OxygenOS Fold arayüzü ile çıkacak.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
Çıkış, ertelendi, gerekçesi, katlanabilir, oneplus, open, telefonun, İşte


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
OnePlus Open Katlanabilir Telefon İçin Tarih Verildi KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 14 Temmuz 2023 12:33
Katlanabilir OnePlus Telefonun İsmi Belli Oldu KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 08 Temmuz 2023 08:17
Samsung Galaxy A Serisi Katlanabilir Telefonun Fiyatı Sızdırıldı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 04 Temmuz 2022 20:43
Google'ın İlk Katlanabilir Telefonu Ertelendi KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 27 Mayıs 2022 19:50
Google'ın katlanabilir telefonu yine ertelendi KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 26 Mayıs 2022 20:06




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net