Forum Logo




Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5, Note Serisini Unutturacak


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 03 Ağustos 2023, 11:11   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5, Note Serisini Unutturacak




Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5, Note Serisini Unutturacak
Www.TrendForum.Net



Samsung, ilk katlanabilir telefonunu piyasaya sürdükten iki yıl sonra, çok sevilen Galaxy Note serisini durdurdu. Galaxy Note hayranları, şirketin seriyi sonlandırma kararı karşısında şaşkına dönmüştü. Ancak görünüşe bakılrısa Güney Koreli firma bu hamlesiyle doğru yoldaymış. Samsung’un katlanabilir telefonları artık neredeyse Galaxy Note serisi kadar satıyor.

Galaxy Z Flip 5 ve Z Fold 5 satışları, Note serisini geride bırakacak
Geçen haftaki Galaxy Unpacked etkinliğinden sonraSamsung MX Başkanı TM Roh, CNET ile yaptığı bir röportajda Galaxy Z serisi telefonların artık Galaxy Note serisi kadar satıldığı belirtildi. Şirket ayrıca Galaxy Z Flip5 ve Galaxy Z Fold 5’in birkaç yıl önceki Galaxy Note serisinin satışlarını ( 12 milyon adet) geçeceğini söylüuyor. Galaxy Note serisini geçmek, Galaxy Z serisi için önemli bir dönüm noktası olacaktır, zira bu gelişme katlanabilir telefonların nihayet ana akım haline geldiğini gösterir.

Pazar araştırma şirketi IDC, 2023’te dünya çapında katlanabilir telefon satışının 21,3 milyon adede ulaşmasını bekliyor. Satış rakamları hala normal telefonlara yakın olmasa da, Galaxy Z serisi telefonların satışlarda başı çektiği görülüyor. Galaxy Z Flip5’teki önemli gelişmeler ve yeni menteşe sistemiyle Samsung’un yeni nesil katlanabilir telefonlarına ilginin büyük olması bekleniyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 03 Ağustos 2023, 12:33   #2
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5, Note Serisini Unutturacak




Samsung bu katlama olayına kafayı taktı.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
flip, fold, galaxy, note, serisini, unutturacak


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Galaxy Fold 5 ve Flip 5 Önceki Modellerden Pahalı Olacak KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 17 Temmuz 2023 20:18
Galaxy Z Flip 5 ve Z Fold 5 Modellerinin Fiyatı Belli Oldu, Türkiye Fiyatları Uçacak KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 12 Temmuz 2023 16:07
Samsung, Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5 İçin Tarih Verdi DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 06 Temmuz 2023 19:33
Galaxy S22 Ultra, Satış Rakamları ile Galaxy Note Serisini Geride Bıraktı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 06 Temmuz 2022 20:13
Galaxy S22 Kamera Özellikleri Galaxy Z Fold 3 ve Flip 3’e Geldi KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 09 Haziran 2022 12:47




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net