Forum Logo




Samsung, Galaxy S23 Serisi İçin Yepyeni Kamera Özellikleri Duyurdu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 19 Kasım 2023, 11:03   #1
Çevrimiçi
Samsung, Galaxy S23 Serisi İçin Yepyeni Kamera Özellikleri Duyurdu




Samsung, Galaxy S23 Serisi İçin Yepyeni Kamera Özellikleri Duyurdu
Www.TrendForum.Net

Geçtiğimiz gün Android 14 sürümüne yükseltilen Samsung Galaxy S23 serisi için şimdi yeni kamera özellikleri duyuruldu.



Samsung, Camera Assistant ve Expert RAW uygulamaları için yeni güncellemeler yayınladı. Esas olarak güncelleme Samsung Galaxy S23 serisi ve bazı amiral gemisi telefonların kamera özelliklerini geliştiriyor. Camera Assistant 2.0.00.0 çeşitli iyileştirmeler sunarken, Expert RAW’ın en son sürümü ND Filtre modunu etkinleştirir.

Samsung Galaxy S23 Serisi İçin Kamera Yenilikleri

Samsung, yeni uygulama güncellemeleri aracılığıyla kameraya özgü birkaç önemli özellik duyurdu. Birçok cihaz için One UI 6 bekleyişi devam ederken, Samsung’un yeni kamera özellikleri Android 14 güncellemesine bağlı değil. Bunun yerine Camera Assistant ve Expert Raw uygulamaları güncellendi.

Kamera Asistanı uygulaması birçok yeni özellikle birlikte 2.0.00.0 sürümüne güncellendi, ancak en dikkate değer gelişmenin “Bozulma Düzeltmesi” olduğu görülüyor. Özellikle ultra geniş açılı lens kullanılarak çekilen fotoğraflardaki bozulmalar yeni işlevle giderilecektir.




Expert Raw uygulaması 1.0.05.4 sürümüne güncellendi ve artık bir ND filtre simülasyonu içeriyor. Nötr yoğunluk filtresi nedir derseniz, objektife giren ışığı azaltmak için kameralara uygulanabilen bir filtredir ve güpegündüz ve diğer parlak koşullarda uzun pozlamalı fotoğrafçılık için kullanılır.

Örneğin, bir şelaleyi çekerken olduğu gibi, hareket bulanıklığı olan bir gündüz fotoğrafı oluşturmak istiyorsanız, yavaş bir enstantane hızı gerekir. Ancak gün içinde yavaş bir enstantane hızı, son görüntünün çok parlak ve aşırı pozlanmış olmasına neden olabilir; bu noktada ND filtreleri devreye girer.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
duyurdu, galaxy, kamera, s23, samsung, serisi, İçin, yepyeni, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Samsung Galaxy S24 Ultra Kamera Özellikleri Tamamen Ortaya Çıktı! KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 29 Ekim 2023 19:12
Samsung Galaxy S23 Serisi İçin Temmuz Güncellemesi Başladı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 14 Temmuz 2023 12:32
Galaxy S22 Serisi İçin Kamera Güncellemesi Geliyor KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 13 Temmuz 2023 13:42
Samsung Galaxy S21 ve Galaxy Note 20 Serisi İçin Yeni Güncellemeler KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 11 Temmuz 2023 12:57
Galaxy S22 Kamera Özellikleri Galaxy Z Fold 3 ve Flip 3’e Geldi KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 09 Haziran 2022 12:47




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net