Forum Logo




vivo Online Mağazası Alışverişe Açıldı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 10 Haziran 2022, 14:09   #1
Çevrimdışı
vivo Online Mağazası Alışverişe Açıldı




vivo Online Mağazası Alışverişe Açıldı
Www.TrendForum.Net



vivo ürünlerinin satın alımına olanak tanıyan resmi online satış platformu myvivoshop.com alışverişe açıldı. İnternet üzerinden inovatif ve eşsiz tasarımdaki vivo ürünlerine vivo garantisi ve ücretsiz kargo seçenekleriyle ulaşma imkânı sunan platformda, açılışa özel fırsatlar ve kampanyalar da sunuluyor.



vivo, online alışveriş sitesi üzerinden V ve Y serisi modellerinin yanı sıra tüm aksesuarlarının da yer aldığı bir teknoloji karnavalı düzenliyor. myvivoshop.com sitesinin bültenine üye olan herkesi tüm alışverişlerinde kullanabilecekleri 100TL değerinde özel indirim kodları beklerken, çeşitli ürünlerde %30’a varan indirimler sunuluyor. Bunlara ek olarak, yaklaşan babalar gününü de unutmayan vivo, 9-19 Haziran tarihleri arasında myvivoshop.com üzerinden gerçekleşen V23 5G model siparişlerinde TWS2 ANC model kulaklığı, V21 ve V21e siparişlerinde de TWS2e model kulaklığı hediye ediyor.

Tüm kampanya ve fırsatlara ek olarak myvivoshop.com üzerinden vivo garantisi ile yapılan tüm alışverişlerde kargolar da ücretsiz.
vivo V Serisi



V serisi ailesinden V21, ince akıllı telefon tasarımıyla ön plana çıkarken, aynı zamanda Optik Görüntü Sabitleme (OIS) teknolojisine sahip ön kamerasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. V serisinin en yeni üyesi V23 5G ise, sahip olduğu renk değiştiren arka cam yüzeyiyle Türkiye’de ilk olma özelliğini taşırken, yine Türkiye’de bir ilk olan 50MP geniş açı ön kamerası ve çift tonlu spot ışığı ile mobil fotoğrafçılıkta yenilikler sunuyor. V ailesinin fiyat performans noktasında öne çıkan üyesi V21e 44MP Otomatik Göz odaklama ve 64MP gece kamerası özellikleri ile kullanıcıların tercihlerinden biri. V21e myvivoshop.com’a özel %30’a varan indirimli fiyatlarla vivo severlerle buluşuyor.

vivo Y Serisi



Y serisi modelleri giriş segmentin tercih edilen modelleri olarak öne çıkıyor. Geniş ekranda HD+ ve Full HD+ çözünürlük seçeneklerine sahip Y serisi modelleri ile kullanıcılar 5000 mAh’lik pili ile gün içerisinde telefonlarını kullanabiliyor. vivo Y serisi modelleri, genişletilmiş RAM özelliği ile birlikte sunuluyor. Y serisinin parlayan yıldızlarından yerli üretim modelleri; Y21s, 1600 x 720 piksel HD+ çözünürlük ve 60 Hz yenileme hızı sunan 6.51 inç ekrana sahip. Ayrıca 50 MP geniş açılı ana kamera, 2 MP Makro kamera ve 2 MP Bokeh kameraya sahip. Daha çok verim ve daha çok oyun performansı yaşatan Y33s ise, fiyat-performans ürün segmentinde. Güçlü pili ve Multi-Turbo 5.0 ile Hyper Engine oyun teknolojisini birleştiren Y33s, istikrarlı ve uzun bir oyun deneyimi vadediyor. Serinin en güçlüsü Y53s, gece kamerası, 8 GB + 4 GB genişletilmiş RAM kapasitesi, uzun pil ömrü ve 33W hızlı şarjı ile dikkat çekiyor. Yerli üretim Y serisi modeller myvivoshop.com üzerinden %20’ye varan indirimler ile sunuluyor.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
açıldı, alışverişe, mağazası, online, vivo


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Monster Notebook Avrupa Yakası Deneyim Mağazası ve Teknik Servis Merkezi Açıldı KoJiRo Tablet Bilgisayar Haberleri 0 10 Haziran 2022 14:00
HUAWEI Watch FIT 2 Serisi HUAWEI Online Mağaza’da Ön Satışa Sunuldu KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 09 Haziran 2022 12:31
Giriş Seviyede 144 Hz Ekran Sunan Telefon Vivo T2x Duyuruldu KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 30 Mayıs 2022 19:40
vivo ve ZEISS Ortaklığı: vivo X80 ile Mobil Fotoğrafçılık KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 1 29 Mayıs 2022 11:32
Güneşte Renk Değiştiren Telefon: vivo V23 5G KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 1 28 Mayıs 2022 10:19




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net