Forum Logo




ColorOS 14 Beta Alacak Tüm Modeller Açıklandı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 12 Aralık 2023, 14:17   #1
Çevrimiçi
ColorOS 14 Beta Alacak Tüm Modeller Açıklandı




ColorOS 14 Beta Alacak Tüm Modeller Açıklandı
Www.TrendForum.Net

ColorOS 14 Beta alacak tüm modeller açıklandı. Firmanın yeni arayüzü için kullanıcıların beklentileri yüksek.



ColorOS 14 Beta alacak tüm modeller açıklandı. OPPO’nun yeni arayüzü bir dizi yeni özelliği beraberinde getiriyor.

OPPO yakın zamanda ColorOS 14 x Android 14’ün Aralık ayı küresel lansman zaman çizelgesini duyurdu; OPPO F23 5G (Hindistan), OPPO A98 5G (Tayland) ve OPPO A78 5G (Hindistan) gibi akıllı telefonların bu hafta güncellemeyi alması planlanıyor. Marka şimdi geri kalan cihazları için Nisan 2024’e kadar sürecek olan Küresel Beta dağıtım programını duyurdu.

Birçok OPPO cihazı, Ekim ve Kasım aylarında küresel pazarda ColorOS 14 Beta sürümünü zaten aldı. İleriye baktığımızda, önümüzdeki aylara ilişkin resmi kullanıma sunma zaman çizelgesi aşağıdaki gibi:

Aralık 2023:

OPPO K10 5G
OPPO A77 5G

Ocak 2024:

OPPO A78
OPPO A58

Nisan 2024:

OPPO Reno 8 Z 5G
OPPO F21s Pro 5G
OPPO A96 5G

ColorOS 14 Beta Neler Sunacak?

Su Biçimli Tasarım Desteği


ColorOS 14, ColorOS 13’ün Aquamorphic Design başarısının üzerine inşa edilmiştir. Geliştirilmiş ses efektleri, renk sistemleri ve etkileşimler bekleyebilirsiniz. Uzmanlarla yaptığımız iş birliği sayesinde aramalar, alarmlar ve bildirimler için on yeni Aquamorphic temalı zil sesi hazırladık.

Yenilenen Aquamorphic Renklendirme Sistemi artık cihazınızın durumuna, saatine ve ekran içeriğine göre dinamik olarak ayarlanıyor. Daha sezgisel bir deneyim için renkler bağlamla akıllıca eşleştirilir. Yeni Aqua Dynamics tasarımı etkileşimleri basitleştirerek baloncuklar ve paneller gibi geleneksel modları Durum Çubuğuna kadar genişletiyor.

Yenilenen Her Zaman Açık Ekran (AOD)

Doğa manzaralarını sergileyen Homeland AOD, iklim değişikliği farkındalığını artırmak için Go Green AOD’u tanıtıyor. Günlük adım sayımlarıyla bağlantılı animasyonlar içeren üç Çevre Vizyonu sayfası, yürüyüş yoluyla daha düşük karbon emisyonları hakkında sizi bilgilendirir.

ColorOS 14, günlük görevleri kolaylaştıran yapay zeka destekli bir özellik olan Smart Touch’ı sunuyor. Akıllı Kenar Çubuğundaki Dosya Bağlantı Noktası, bölünmüş ekranı ve kayan pencereleri destekleyerek uygulamalar arasında kesintisiz içerik paylaşımına olanak tanır. Cihazlar arasında senkronizasyon üretkenliği artırır.

Çığır açan bir özellik olan Akıllı Görüntü Matlaştırma, nesneleri görüntülerden veya duraklatılmış video karelerinden ayırmanıza olanak tanır.

Trinity Motoru Yükseltmesi

ColorOS 14, güncellenmiş Trinity Engine ile cihazın akıcılığını ve kararlılığını artırır. ROM Canlandırma, RAM Canlandırma ve CPU Canlandırma gibi özellikler hesaplama kaynaklarını, belleği ve depolamayı optimize eder.

Yapay Zeka destekli Akıllı Şarj sistemimiz, şarj akımını kullanım koşullarına göre ayarlayarak gereksiz pil aşınmasını otomatik olarak azaltır.

Güvenlik ve Gizlilik Güvencesi

ISO, ePrivacy, TrustArc ve diğerleri tarafından onaylanan ColorOS 14, Android 14’ün gizlilik özelliklerini entegre ediyor. Picture Keeper, uygulamaların kişisel fotoğraf ve video izinlerini kötüye kullanmasını önler. Snapchat entegrasyonu, kilit ekranı kısayolu ve Shelf için bir Snapchat widget’ı içeren Bitmoji AOD ile geri dönüyor. Uygulamada daha hızlı gezinmek için erişimi özelleştirin ve mesajlar ve arkadaş etkinlikleri konusunda güncel kalabilirsiniz.

Teknoburada
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 12 Aralık 2023, 14:31   #2
Çevrimiçi
Diamond Üye
Yanıt: ColorOS 14 Beta Alacak Tüm Modeller Açıklandı




İyi oppolar alıyormuş sadece
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
açıklandı, alacak, beta, coloros, modeller, tüm


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
ColorOS 14 Tanıtıldı, İşte Gelen Yenilikler KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 19 Kasım 2023 10:56
TCDD 114 işçi alacak: TCDD işçi alımı başvuru tarihleri açıklandı Zeytin Ülkemizden Haberler 0 30 Ekim 2023 11:10
Xiaomi'den üç modele Android 14 beta müjdesi: İşte güncelleme alacak telefonlar DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 10 05 Temmuz 2023 17:45
OPPO ColorOS 13 Güncellemesine Son Gaz Devam Ediyor KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 15 Mayıs 2023 17:03
ColorOS 13 Kararlı Güncellemesi 4 OPPO Telefon İçin Yayınlandı DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 22 Kasım 2022 14:03




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net