Forum Logo




Nubia Z60 Ultra Küresel Pazarda Boy Göstermeye Hazırlanıyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Aralık 2023, 15:48   #1
Çevrimiçi
Nubia Z60 Ultra Küresel Pazarda Boy Göstermeye Hazırlanıyor




Nubia Z60 Ultra Küresel Pazarda Boy Göstermeye Hazırlanıyor
Www.TrendForum.Net

Nubia Z60 Ultra küresel pazara geliyor. ZTE'nin üst düzey markası, maalesef pazarda aktif rol alamasa da rekabet için iyi bir adım.



Nubia, uluslararası akıllı telefon pazarında büyük bir varlığa sahip olmasa da zaman zaman bazı cihazlarını küresel müşterilere yönelik olarak piyasaya sürüyor. Yaklaşan Nubia Z60 Ultra akıllı telefon, ekran altı kamera kullandığı için sürükleyici bir tam ekran ekrana sahip böyle bir cihaz olacak.

Nubia Z60 Ultra Lansman Ayrıntıları

Markanın küresel web sitesine göre, Nubia Z60 Ultra dünya çapında 19 Aralık’ta saat 7:00 EST’de satışa sunulacak. İlginçtir ki bu, markanın cihazı kendi ülkesi Çin’de piyasaya sürmeyi planladığı tarihle aynı tarih. Ancak Çin lansmanı, küresel lansmandan yaklaşık 6 saat önce gerçekleşecek.

Ekranın altındaki gizli kameranın yanı sıra bu yeni cihazı özel kılan da tasarımı. Son zamanlarda üst düzey akıllı telefonlar basit ve güvenli tasarımlara bağlı kaldı. Ancak Z60 Ultra, her lensi ayrı ayrı gösteren benzersiz kamera kurulumuyla öne çıkıyor. Bazıları bunun biraz gösterişli olduğunu düşünebilir, ancak internetteki diğerleri bu değişiklikten hoşlanmış gibi görünüyor. Marka ayrıca Çin’de Z60 Ultra için popüler Starry Night Collector’s Edition tasarımını da tanıttı. Umarım bu seçeneği küresel pazara da getirirler.




Nubia Z60 Ultra, 1,5K çözünürlük ve 120Hz yenileme hızına sahip 6,8 inç OLED ekranla gelecek. Ekranını ilgi çekici kılan şey, şirketin beşinci nesil ekran içi selfie kamera çözümünün entegrasyonu yoluyla gerçek bir tam ekran deneyimi sağlayan bir delik bulunmaması.

Z60 Ultra, 80W şarjı destekleyen büyük bir 6.000mAh pil ile eşleştirilen Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile güçlendirilecek. Önceki modelin izinden giden cihaz, 16 GB’a kadar LPDDR5x RAM ve 1 TB’a kadar UFS 4.0 depolama alanıyla gelebilir. Beklenen işletim sistemi MyOS tabanlı Android 14. Yakın zamanda yayınlanan bir teaser, cihazın IP68 derecesini doğruladı; bu, toza ve suya dayanıklılık özelliklerini ifade ediyor.




Optik açısından cihazın OIS destekli 50 megapiksel ana kamera, 50 megapiksel ultra geniş lens ve 64 megapiksel OmniVision OV64B periskop telefoto kameraya sahip olması bekleniyor. İkincisinin 3x’e kadar optik yakınlaştırma sunması bekleniyor. Cihazın ön tarafında 16MP sensör bulunabilir.

Teknoburada
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
boy, göstermeye, hazırlanıyor, küresel, nubia, pazarda, ultra, z60


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
iPhone 15 Pro Max’e Diz Çöktüren Nubia Z60 Ultra Onaylandı: Yolda Geliyor! KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 10 Aralık 2023 18:06
Nubia Neo 5G Tanıtıldı, Uygun Fiyatlı Oyuncu Telefonu DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 25 Haziran 2023 13:21
Gammaz Olmasa Tilki Pazarda Gezer Asi Ruh Ata Sözleri Ve Deyimler 3 25 Haziran 2023 12:27
Applle Watch Ultra Akıllı Saat Satın Alınır Mı? Apple Watch Ultra Almak Mantıklı Mı? Asi Ruh Trend Sorular 1 17 Haziran 2023 21:53
ZTE nubia Z50 Ultra kutu açılımı! DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 11 Nisan 2023 19:52




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net