Forum Logo




Xiaomi 14 Ultra Sızdırıldı, İşte Yılın Telefonu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 06 Ocak 2024, 16:19   #1
Çevrimiçi
Xiaomi 14 Ultra Sızdırıldı, İşte Yılın Telefonu




Xiaomi 14 Ultra Sızdırıldı, İşte Yılın Telefonu
Www.TrendForum.Net

Şimdiden heyecan Xiaomi 14 Ultra ilk kez kameralara yansıdı. Xiaomi'nin tepe modeli kamera özellikleriyle yine fark yaratacak.



Xiaomi 14 Ultra cephesinde meraklıları fazlasıyla heyecanlandıracak bir gelişme yaşandı. Xiaomiui sitesinde yer alan habere göre Xiaomi’yi 2024 yılında en tepede temsil edecek olan Ultra amiral gemisi telefonun gerçek hayat görüntüleri sızdırıldı. Xiaomi 14 Pro’yla da yan yana görüntülenen telefon bir kılıf içerisinde gizlense de, sızdırılan görseller hem tasarım hem de teknik detaylar noktasında önemli bilgiler aktarıyor.



Arka kısımdaki N1 kod adı, cihazın Xiaomi14 Ultra olduğunu, “P2” cihazın bir prototoip olduğunu ve “AB” ibaresi küresel model olduğu anlamına geliyor. Bu gelişme Xiaomi 14 Ultra’nın şu anda Avrupa sürümü için testlerden geçtiği anlamına geliyor.

Kaynağın telefon hakkında aktardıklarına değinmek gerekirse 14 Ultra’da 90 watt kablolu ve 50 watt kablosuz hızlı şarj desteğine sahip 5.180 mAh büyüklüğünde bir pile yer verilecek.



Xiaomi 14 Ultra İçin Etkileyici Kamera Kurulumu

Fotoğraf meraklıları Xiaomi 14 Ultra’daki muhteşem kamera kurulumunu sabırsızlıkla bekleyebilirler. Cihaz, bir inç sensör boyutuna ve 1,6μ piksel boyutuna sahip 50 MP ana sensöre sahip olacak. Kamera yapılandırması, 3,2X, 5X ve makro özellikleriyle çok yönlülük sunan üç adet 50 MP lensten oluşur. 75 mm odak uzaklığına sahip 3,2X periskop lens, hem telefoto hem de makro fotoğrafçılığı destekleyerek kullanıcılara dinamik ve kaliteli bir görüntüleme deneyimi vaat ediyor.



Sızan bilgiler, Xiaomi 14 Ultra’nın ekran parlaklığı üzerindeki manuel kontrolü geliştirilmiş bir ‘Tam Ekran Parlaklığı’ ayarına sahip olacağını öne sürüyor. Bu iyileştirmenin kullanıcılar için daha da sürükleyici bir görsel deneyime katkıda bulunması muhtemel.

Sızdırılan fotoğraflardan yapılan gözlemler, Xiaomi’nin, telefonun kamera modülünde tasarım iyileştirmeleri yaptığını ortaya koyuyor. Modülün eğimi azaltılarak daha akıcı ve estetik açıdan hoş bir görünüm sağlanıyor. Kamera modülü dairesel şeklini korurken önceki modele göre daha büyük ve kalın görünüyor. Kameraların genel düzeni önceki modelle aynı kalıyor.



[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
sızdırıldı, telefonu, ultra, xiaomi, yılın, İşte


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Redmi K60 Ultra'nın Bir Çok Özelliği Sızdırıldı! KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 08 Temmuz 2023 08:18
Ben Olsam Hangi Xiaomi Telefonu Alırdım? Her Fiyattan Xiaomi Telefon Önerisi 2023 DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 27 Mayıs 2023 19:03
Xiaomi Mix Fold 3 Özellikleri Sızdırıldı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 22 Nisan 2023 14:20
Xiaomi 13 Ultra, bir günde iki güncelleme aldı: İşte detaylar DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 20 Nisan 2023 13:59
Xiaomi 12S Ultra Tanıtıldı! İşte Özellikleri ve Fiyatı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 04 Temmuz 2022 21:01




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net