Forum Logo




Xiaomi Mix 5 Geliyor Fakat Heyecanlanmayın


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 07 Ocak 2024, 20:42   #1
Çevrimdışı
Xiaomi Mix 5 Geliyor Fakat Heyecanlanmayın




Xiaomi Mix 5 Geliyor Fakat Heyecanlanmayın
Www.TrendForum.Net

Xiaomi Mix 5 geliyor fakat heyecan yapmaya gerek yok. Şirketin çok sevilen fakat araya mesafe koyduğu Mix serisi için halen bekleyiş sürüyor.



Nisan 2021’de Xiaomi, Snapdragon 888 Plus yonga seti ile donatılmış Xiaomi Mix 4’ü tanıttı. Ancak şirket 2022 veya 2023’te bir halefi piyasaya sürmedi. Şimdi de Xiaomi Mix 5 için bazı detaylar ortaya çıktı.

Güvenilir kaynak Digital Chat Station’ın Weibo’da yakın zamanda yayınladığı bir gönderiye göre, bu yıl Xiaomi Mix 5 olmayacak ancak onu taşıyan bir cihazın olasılığı var. mirası üzerine. Kaynak, bu gizemli cihaz hakkında herhangi bir ek ayrıntı vermedi.

GSMChina’nın yakın tarihli bir raporu, Xiaomi‘nin Çin’de Xiaomi Mix 5 adlı yeni bir cihaz geliştirme sürecinde olduğunu gösteriyor. Ancak henüz bu konuda çok heyecanlanmayın çünkü lansmanıyla ilgili heyecanı azaltabilecek bir şey var.

Xiaomi Mix 5 Geliyor

Yayın, Xiaomi Mix 5’in GSMA IMEI veritabanında 2503AVP01C model numarasıyla göründüğünü ortaya çıkardı. Başlangıçtaki dört rakam, cihazın Mart 2025’te piyasaya sürülebileceğine işaret ediyor. Yani önümüzdeki yıl Xiaomi 15 Ultra ile aynı tarihlerde piyasaya sürülmesi ihtimali var.



Söz konusu model numarası, Xiaomi Mix 5’in Çin versiyonuna ait, bu da cihazın global veya Hindistan versiyonu olmayabileceğini akla getiriyor. Peki kaynak neyi ortaya çıkardı? Söz konusu cihaz hakkında daha fazla bilgi edinmek için yeni raporları beklememiz gerekecek.

Bu arada Xiaomi’nin Çin pazarına yönelik Xiaomi Mix Flip üzerinde çalıştığı da söyleniyor. Şirketin ilk dikey katlanabilir telefonu olacak. Şimdiye kadar gelen raporlar cihazın 2311BPN23C model numarasına sahip olduğunu ortaya çıkardı ve Snapdragon 8 Gen 2 yonga setine sahip olduğu söyleniyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
fakat, geliyor, heyecanlanmayın, mix, xiaomi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Xiaomi 13T Pro Kullananlar Koşun – HyperOS Geliyor KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 06 Ocak 2024 20:17
Xiaomi HyperOS Güncelleme Kapsamını Genişletiyor: 2 Yıllık Modele Geliyor! KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 12 Aralık 2023 14:18
Xiaomi 14 Pro Bir İlki Gerçekleştirmeye Geliyor DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 4 04 Ağustos 2023 17:19
Xiaomi 13T Pro En Güçlüsü Olmaya Geliyor, İşte İşlemci Birimi KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 6 08 Temmuz 2023 15:45
Xiaomi Pad 6 Max Tablet Geliyor DeepSilence Tablet Bilgisayar Haberleri 0 01 Temmuz 2023 19:56




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net