TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Telefon Dünyasından Haberler (https://www.trendforum.net/telefon-dunyasindan-haberler/)
-   -   Apple, Bul Takip Sınırını 32’ye Çıkarttı (https://www.trendforum.net/telefon-dunyasindan-haberler/36960-apple-bul-takip-sinirini-32-ye-cikartti.html)

KoJiRo 15 Ocak 2024 19:30

Apple, Bul Takip Sınırını 32’ye Çıkarttı
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Apple tarafından iPhone ve iPad cihazlardaki Bul uygulamasında daha önce 16 olan takip sınırının 32’ye çıkartılacağı doğrulandı.

Apple bu kararı güncellenen bir destek belgesinde açıkladı: “Bul’a en fazla 32 nesne ekleyebilirsiniz. Nesneler sekmesindeki AirTag ve üçüncü taraf Bul ağı aksesuarlarına ek olarak AirPods Max bir öğe, AirPods ve AirPods Pro (1. nesil) iki öğe ve AirPods Pro (2. nesil) üç nesne olarak sayılır.”

Apple’ın iOS 16 ve iPadOS 16’dan itibaren ürün limitini artırdığını doğrulansa da değişiklik şu ana kadar Apple’ın web sitesine yansımadı.

Bul uygulamasına eklenebilecek nesneler arasında AirTag’ler, daha yeni MagSafe Cüzdanlar, seçili Beats kulaklıklar, Bul desteğine sahip üçüncü taraf aksesuarlar ve daha fazlası yer alıyor. Nesneler uygulamaya eklendikten sonra kullanıcılar, iPhone, iPad ve Mac’teki Nesneler sekmesinde nesnelerin konumunu bir harita üzerinde izleyebilecek.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 19:35.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.