Forum Logo




Apple, Bul Takip Sınırını 32’ye Çıkarttı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 15 Ocak 2024, 19:30   #1
Çevrimiçi
Apple, Bul Takip Sınırını 32’ye Çıkarttı




Apple, Bul Takip Sınırını 32’ye Çıkarttı
Www.TrendForum.Net



Apple tarafından iPhone ve iPad cihazlardaki Bul uygulamasında daha önce 16 olan takip sınırının 32’ye çıkartılacağı doğrulandı.

Apple bu kararı güncellenen bir destek belgesinde açıkladı: “Bul’a en fazla 32 nesne ekleyebilirsiniz. Nesneler sekmesindeki AirTag ve üçüncü taraf Bul ağı aksesuarlarına ek olarak AirPods Max bir öğe, AirPods ve AirPods Pro (1. nesil) iki öğe ve AirPods Pro (2. nesil) üç nesne olarak sayılır.”

Apple’ın iOS 16 ve iPadOS 16’dan itibaren ürün limitini artırdığını doğrulansa da değişiklik şu ana kadar Apple’ın web sitesine yansımadı.

Bul uygulamasına eklenebilecek nesneler arasında AirTag’ler, daha yeni MagSafe Cüzdanlar, seçili Beats kulaklıklar, Bul desteğine sahip üçüncü taraf aksesuarlar ve daha fazlası yer alıyor. Nesneler uygulamaya eklendikten sonra kullanıcılar, iPhone, iPad ve Mac’teki Nesneler sekmesinde nesnelerin konumunu bir harita üzerinde izleyebilecek.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
32’ye, apple, bul, çıkarttı, sınırını, takip


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Apple, iPhone 15 modelini görücüye çıkarttı: Satış tarihi ve Türkiye fiyatı belli oldu Zeytin Telefon Dünyasından Haberler 2 13 Eylül 2023 21:35
Apple, 2027’ye Kadar 53 Yeni Apple Store Açmayı ve Yenilemeyi Planlıyor KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 04 Haziran 2023 16:46
Apple, Apple Music hakkında yanlışlıkla verdiği bilgi ile herkesi şaşırttı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 15 Mayıs 2023 17:14
Duygu Özaslan bikinisiyle güneşin tadını çıkarttı! Eski hali akıllara geldi.. KoJiRo Ünlülerin Dünyası 4 30 Haziran 2022 13:59
WhatsApp, Dosya Paylaşım Sınırını 2 GB’a Yükseltiyor KoJiRo Whatsapp 0 06 Haziran 2022 14:13




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net