Forum Logo




Türkiye’de Üretilen POCO C40 Satışa Çıkıyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 12 Temmuz 2022, 10:10   #1
Çevrimdışı
Türkiye’de Üretilen POCO C40 Satışa Çıkıyor




Türkiye’de Üretilen POCO C40 Satışa Çıkıyor
Www.TrendForum.Net



POCO, Türkiye’de üretilen ilk POCO telefon olan POCO C40 modelini satışa sundu. POCO C40, POCO telefonlarda şimdiye kadarki en büyük ekran ve 6.000mAh pil ile birlikte geliyor.

POCO C40 ile akıllı telefonları yeni başlayanlar için daha erişilebilir ve sezgisel hale getirmeyi amaçladıklarını belirten POCO Global Ürün Pazarlama Yöneticisi Angus NG, “POCO C40 ile giriş segmentinde en iyi seçenek olmayı hedefliyoruz. Tüketici seçimlerini kolaylaştıran seçenekleri genişletirken rakipsiz fiyat ve eğlence deneyimi sunuyoruz” dedi.
POCO C40 = Uygun fiyat

POCO C40, 6,71 inç LCD Nokta Damla ekrana sahip. Çizilmelere dayanıklı Corning Gorilla Glass ekranıyla yaz aylarının açık hava maceraları için ideal bir yol arkadaşı olarak öne çıkıyor.

400 nite kadar parlaklık derecesine sahip olan ekran, Güneş Işığı modu gibi özellikleri sayesinde parlaklığını güneş ışığıyla orantılı olarak akıllıca ayarlıyor. Okuma modu, ekranı daha sıcak bir renk sıcaklığına geçirerek uzun okuma sürelerinde gözlerin daha az yorulmasını sağlıyor. POCO C40’ın geniş ekranı ve sezgisel özellikleri; video izlemeyi, oyun oynamayı ve mesajlaşmayı daha erişilebilir hale getirerek hareket halindeyken daha fazla zaman kazanılmasına olanak tanıyor.





POCO C40, tek bir şarjla iki gün boyunca kullanım sağlayan 6.000mAh pile sahip ve gün boyu yüksek performansın korunması için 18W hızlı şarj desteği bulunuyor. Cihaz eğlenceli özelliklerinin yanı sıra kullanıcı deneyimini daha da yukarı taşıyan güçlü bir hoparlöre de sahip. POCO C40’ın hoparlörleri daha net telefon görüşmesi yapılmasını sağlayarak ve müzik dinlemeyi daha keyifli hale getirerek kullanıcılara büyüleyici görsel ve işitsel deneyimler sağlayan başarılı bir ses dünyasının kapılarını açıyor.

Cihazın arka kısmında 13MP ana kamera ve 2MP derinlik sensörüne sahip çift kamera kurulumu bulunuyor. Cihazın ön kamerası ise 5MP. Ön kamera görüntülü aramalar ve selfie’ler idealken, 2MP derinlik sensörüne sahip lens, gerçek zamanlı derinlik algılama sunuyor.

POCO C40’ın merkezinde JLQ Technology’nin yüksek performans için geliştirilen en son sekiz çekirdekli JR510 işlemcisi bulunuyor. Mobil platform, 11nm teknolojisiyle üretilen 2.0 GHz’e ulaşan sekiz adet Cortex-A55 çekirdek üzerine inşa edilmiş

POCO C40: POCO Sarısı, Güç Siyahı ve Mercan Yeşili olmak üzere 3 farklı renkte ve 3GB+32GB ile 4GB+64GB varyantlarıyla gelecek.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
c40, çıkıyor, poco, satışa, türkiye’de, Üretilen


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
AMD Ryzen 7000 İşlemciler Eylül’de Satışa Çıkıyor KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 02 Temmuz 2022 08:24
Threadripper 5000 Pro İşlemciler Satışa Çıkıyor KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 29 Haziran 2022 18:41
Intel Arc A380 Ekran Kartlı Hazır Sistemler Satışa Çıkıyor KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 15 Haziran 2022 21:42
Dünyanın İlk 4K 240 Hz Monitörü Satışa Çıkıyor: Samsung Odyssey Neo G8 KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 03 Haziran 2022 21:57
POCO F4 GT Ön Satış Avantajıyla Türkiye’de KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 30 Mayıs 2022 19:54




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net