Forum Logo




Exxen'de İzleyebileceğiniz En İyi Diziler

Dizi tanıtımları ve dizi haberlerine dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 04 Ekim 2023, 06:57   #1
Çevrimiçi
Exxen'de İzleyebileceğiniz En İyi Diziler




Exxen'de İzleyebileceğiniz En İyi Diziler
Www.TrendForum.Net



Şeref Bey

Şeref Bey, Arnavutluk’tan Türkiye’ye dönen alanında en iyiler arasında gösterilen bir aşçıdır. Dönüşüyle birlikte yeni bir hayat, beklenmedik sürprizler ve belki de bir aşk onu beklemektedir. Yalnız, inatçı, prensiplerine bağlı bir adam olan Şeref Bey aynı zamanda oldukça romantik bir aşk adamıdır. İyi haber şu; tam da aklından geçirdiğin gibi bu karaktere Haluk Bilginer can veriyor. Ondan başkası düşünülemezdi zaten! Exxen’in çıkış projelerinden biri olan Şeref Bey en ilgi çeken içeriklerden biri. Mutlaka bir göz at!



Gibi

Durmadan birbirleriyle zıt düşen iki arkadaşın yani Yılmaz ve İlkkan’ın hikayesini izleyecek ve çok eğleneceksin. Aslında oldukça sıradan hayatları olan bu ikilinin nasıl oluyorsa devamlı hayatlarını alt üst oluyor ve ikisi de başlarına bela almayı beceriyorlar. Küçücük olayları bile çığ gibi büyüterek kendilerine iş çıkarıyorlar. Bu ikilinin başına gelen 12 farklı hikayeyi izlemek için Exxen’e hemen üye olmalısın!



İşte Bu Benim Masalım

Aleyna Tilki ve 2020 Survivor birincisi olan Cemal Can Canseven’in başrollerini paylaştığı bu müzikal türündeki dizi Exxen’in başlangıç projelerinden biriydi. Aleyna ve Cemal Can kendi isimleriyle bu karakterlere can veriyorlar. Aleyna sesi oldukça güzel fakat sahne fobisi olan bir genç kız, okulunun seçmelerine katılmak istediği süreçte Cemal Can’la tanışıyor ve Cemal Can ona çok destek oluyor. Hep sevdiğimiz gençlik dizilerine işte bir yenisi daha eklendi hem de müzikal şeklinde. Haydi sen de izlemeye başla!



Hükümsüz

Esma ve Filiz adında iki farklı karakterde kadının bir cinayet sebebiyle yollarının kesişmesini konu alan Hükümsüz’ün başrollerini Burçin Terzioğlu, Hande Doğandemir, Alican Yücesoy gibi isimler oluşturuyor. Hikayede Esma babasının hukuk bürosunda ikinci bir patron olan hırslı ve güçlü bir avukattır. Filiz ise henüz avukat adayı olan inatçı ama kırılgan bir karakterdir. Gerilim dolu fragmanından da anladığımız üzere bol çatışmalı bir cinayet öyküsü izleyeceksin. Bizim çok ilgimizi çekti ya senin?


Alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
diziler, exxende, İyi, İzleyebileceğiniz


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Belirli Aralıklarla Tekrar İzlenen Diziler Asi Ruh Trend Sözlük 3 09 Ağustos 2023 14:54
Netflix’te İzleyebileceğiniz Gelmiş Geçmiş En Heyacanlı Aksiyon Filmi Önerileri Beatrice Netflix 0 27 Kasım 2022 09:57
2022’de Final Yapacak Diziler mamihlapinatapai Yerli Diziler 21 07 Mayıs 2022 13:13
Ülkemizde En Çok İzlenen Yabancı Diziler Beatrice Yabancı Diziler 8 07 Mayıs 2022 11:53
2022 yazında hangi diziler var? mamihlapinatapai Yerli Diziler 0 05 Mayıs 2022 21:39




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net