Forum Logo




Terazi Burcunun Hayat Mottosu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Mart 2023, 23:56   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Terazi Burcunun Hayat Mottosu




Terazi Burcunun Hayat Mottosu
Www.TrendForum.Net

Terazi Burcunun Hayat Mottosu:
Bazı sözler, söyleyen burcun üzerine cuk oturur. Ölçüleri tam, resmen biçilmiş kaftan! Barış yanlısı, huzur arayan, kibar, objektif, medeni Terazi, bir insanda olması gereken tüm özelliklere sahip bir arkadaş. Kavgayla gürültüyle işi olmaz; ince düşünür, karşısındakinin kalbini kırmaz. Sosyaldir bir kere, uyumludur. Girdiği ortamlarda arıza çıkarmaz. Zarif tavırları, zevkli seçimleriyle öne çıkar. Network’ünün temellerini karakterini oluşturan özellikleriyle atar. Hayat mottosuyla kendi dünyasını açıklar!

Hayat kavga etmek için çok kısa! Hemen aç bir Google sayfası, sor bakalım, ortalama insan ömrü kaç yılmış! Ya da dur uğraştırmadan cevabı hemen buradan verelim: 79 yıl! İlk yirmi beş seneyi eğitim hayatıyla doldurduğumuzu düşünelim. Yüksek lisansı, doktorası hariç tabi. Sonra kariyer basamakları, evlilik, çoluk çocuk planları derken hop bir bakmışsın 50’ye merdiven dayadın. Biraz şanslıysan, aileden birkaç bir şey de kalmışsa emeklilik hayatına adım atabilir, bahçende yetiştirdiğin domates, biberlerin tadına bakmaya başlayabilirsin. Kaldı mı 29 senen? E çocukların sünneti, üniversitesi, kına gecesi, ev düzmesi derken iyice sona yaklaştın. Fazla mı gerçekçi oldu? Olur öyle. Ve işte düşünmen gereken o malum soru: 5 cümleyle özetini geçtiğimiz hayatın ne kadar uzun olabilir?

Zaten hayatta birçok problem var. Faturalar, kredi kartları, trafik, ailevi sorunlar, ilişkiler ve dahası. Her an kavgaya meyilli insanoğlu, sinirin stresin ağına düşmüş, nefes bile almakta zorlanıyor. Peki karşı karşıya geldiğin zor durumlarda ne yapmak gerekiyor? İşte tam burada barış ve iyilik elçisi Terazi, Güneş gibi hayatımıza doğuyor. Yolundan gitmemiz için sinyaller veriyor. Mevlana’nın tüm kapılarından geçmiş, kendi halinde hayatını sürüyor. Etliye sütlüye karışmıyor, herhangi bir olayın içine girdiğinde ara yolu bulmayı deniyor. Sorun yaratan insanlardan uzak duruyor, hayatın kavga etmek, tartışmalara girmek için çok ama çok kısa olduğunu her şeyden iyi biliyor.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 28 Mart 2023, 23:57   #2
Çevrimiçi
Raiden
Yanıt: Terazi Burcunun Hayat Mottosu




Hmmm.
__________________
Daha çok gülümse,kronik kötümser.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcunun, hayat, mottosu, terazi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yengeç Burcunun Hayat Mottosu Asi Ruh Yengeç 1 25 Mart 2023 17:36
İkizler Burcunun Hayat Mottosu Asi Ruh İkizler 0 24 Mart 2023 15:55
Boğa Burcunun Hayat Mottosu Asi Ruh Boğa 0 24 Mart 2023 12:55
Akrep Burcunun Hayat Mottosu Astrea Akrep 0 14 Mayıs 2022 04:19
Oğlak Burcunun Hayat Mottosu Astrea Oğlak 0 13 Mayıs 2022 23:24




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net