Forum Logo




Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu - 17-23 Nisan 2023


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 15 Nisan 2023, 15:34   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu - 17-23 Nisan 2023




Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu - 17-23 Nisan 2023
Www.TrendForum.Net

Bu haftabaşı ailevi konulara veya evinizle ilgili alanlara odaklanacaksınız sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı mesafeniz fazla olabilir. Biri size birşeyden bahsettiğinde hemen ciddiye alıyorsunuz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla aynı frekansta olacak, birbirinizi iletişimsel konularda destekleyeceksiniz.

Çarşamba günü güneş boğa burcuna geçecek. 1 ay boyunca kimliğinizi ve kişiliğinizi, eşinizin veya sevgilinizin parası alanlarında, ortaklaşa giderler ve harcamalarınız konusunda ortaya koyacaksınız. Başkalarının kaynaklarına bağımlı olacağınız bu dönem, harcamalarınız ve ödemeleriniz hususunda bazı şeyleri gözden geçirmek, yeni düzenlemeler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Yine bu süreç içerisinde kredi, borç alabilirsiniz yalnız, vergi alanında ayrıntıları gözden kaçırmamalısınız. Gizemli konu ve olaylar, mistik öğretiler, hayatın ve ölümün anlamı gibi konular kafanızı kurcalayabilir.

Perşembe günü itibarıyla 03 Mayıs a kadar özel hayatınıza, ilişkilerinize ve evliliğinize dikkat edin. Bu alanda iletişimde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Ya da eski ilişkiler bu dönemd çözüme ulaşmak üzere karşınıza gelebilir. Yine ortaklı işlerinizde bazı sıkıntılara açık bir dönem.

Cuma günü iş hayatınızda zorlanabilirsiniz. Sıkıntılarınızı ve problemlerinizi göstermek istemeyeceksiniz ama içten içe bir anlamda hayatın sizi zorladığını ve yalnız bıraktığını düşünebilirsiniz. İş ilişkileriniz ve sağlıkla ilgili konularda sorun ve problemler devreye girecek. Yine aynı gün mars ikizler burcuna geçecek. Daha rahat hareket etme, istediğiniz konulara odaklanma, yabancı seyahatler, yabancı ortaklı işler üzerine düşme, eğitim alanlarınızı tamamlama, hukuksal işlerinize enerjinizi yönlendirme gibi etkiler altında olacaksınız. Ticaret ve medyayla uğraşanlar bu dönem içerisinde mücadelelerini ortaya koyacaklar yalnız biraz kafanıza buyruk ve kendi isteklerinize yönelik davranışlarınız ön plana çıkabilir. 2 ay sürecek olan bu süreçte, özellikle yolculuklar sırasında kazaya sebebiyet verecek oluşumlardan uzak durmalısınız. Tanımadığınız veya az tanıdığınız insanlarla mücadeleleriniz olabilir.Yine bu döneme denk gelen bir hukuki davanız varsa işin peşini bırakmayabilirsiniz.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
1723, 2023, burç, burcu, haftalık, nisan, terazi, yorumu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu - 17-23 Nisan 2023 Asi Ruh Aslan 0 15 Nisan 2023 15:31
Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu - 17-23 Nisan 2023 Asi Ruh Yengeç 0 15 Nisan 2023 15:30
İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu - 17-23 Nisan 2023 Asi Ruh İkizler 0 15 Nisan 2023 15:28
Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu - 17-23 Nisan 2023 Asi Ruh Boğa 0 15 Nisan 2023 15:23
Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu - 17-23 Nisan 2023 Asi Ruh Koç 0 15 Nisan 2023 13:40




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net