Forum Logo




Abdullah Avcı: "Fenerbahçe'ye odaklanın"


Kullanıcı Etiket Listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Alt 12 Mart 2024, 21:26   #1
Çevrimiçi
Abdullah Avcı: "Fenerbahçe'ye odaklanın"




Abdullah Avcı: "Fenerbahçe'ye odaklanın"
Www.TrendForum.Net




3-1'lik Alanya yenilgisinin ardından Trabzonspor, Karagümrük'e patladı... Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ı eleyip büyük sürprize imza atan İstanbul ekibini Papara Park'ta adeta gol yağmuruna tutan Bordo-Mavililer 5-1'lik skorla 3 puana uzanırken, sergilenen performans teknik direktör Abdullah Avcı'yı adeta mest etti.

RAKAMLAR DİKKAT ÇEKTİ

Ligde son 5 maçta 4 galibiyet elde eden Trabzonspor, bu sezon iç sahadaki en farklı galibiyetine Karagümrük karşısında ulaştı. BordoMavililer, istatistiklere bakıldığında da fark yarattı. Yüzde 67 topa sahip olan Fırtına, rakip ceza sahasında tam 43 kez meşin yuvarlakla buluştu. 3.07'lik gol beklentisine ulaşan Trabzonspor, 26 şutun 11'inde isabet yakaladı; 25 orta denemesinin 11'inde hedefi buldu. Rakibine sadece 2 isabetli şut imkanı tanıyan Karadeniz ekibi, 522 başarılı pasla maçı tamamladı.

'SİZİNLE GURUR DUYUYORUM'

Soyunma odasında öğrencilerini tebrik eden tecrübeli hocanın, "Geriye düştükten sonra büyük takım reaksiyonu gösterdiniz. En önemlisi sahada hep bir fazlasını istediniz. Etkileyici bir takım performansı... Hepinizi kutluyorum, sizinle gurur duyuyorum. İşte benim takımım" dediği öğrenildi.

'TÜM DETAYLARA ÇALIŞACAĞIZ'

Artık tüm konsantrasyonlarını Fenerbahçe maçına vereceklerini söyleyen Avcı "Yarından (bugün) itibaren sadece Fenerbahçe karşılaşmasına odaklanacağız. En ince detaya kadar çalışacağız. İnanıyorum ki ilk yarıda olduğu gibi yine kazanacağız" ifadelerini kullandı. Kadıköy'deki maçta 19'da 19 yapan Fenerbahçe'yi mağlup eden Fırtına, bu kez kendi evinde 40 bin taraftarının desteğiyle ezeli rakibini konuk edecek.

__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

 

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
abdullah, avcı, fenerbahçeye odaklanın


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Abdullah Avcı: ''Olmayacak şey başımıza geldi'' KoJiRo Trabzonspor 0 05 Mart 2024 14:30
Abdullah Avcı: "Galatasaray'ı unutun" KoJiRo Trabzonspor 0 24 Ocak 2024 13:00
Kızılcık Şerbeti 46. Bölüm 1. Fragman | "Abdullah Bey gelemedi, beni gönderdi!" Beatrice Yerli Diziler 0 30 Aralık 2023 16:19
Yılmaz Güney için "En iyi kadın döven erkek" diyen Farah Zeynep Abdullah davalık oldu BBQ SAUCE Ünlülerin Dünyası 5 14 Eylül 2023 20:12
Abdullah Avcı Kimdir ? KoJiRo Sporcular 0 12 Haziran 2022 09:12




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net