Forum Logo




Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'dan hakem isyanı! "Dünyanın her yerinde faul"


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 18 Mart 2024, 14:17   #1
Çevrimiçi
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'dan hakem isyanı! "Dünyanın her yerinde faul"




Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'dan hakem isyanı! "Dünyanın her yerinde faul"
Www.TrendForum.Net

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor sahasında Fenerbahçe'ye 3-2 mağlup oldu. Mücadele sonrası bordo-mavililerde Uğurcan Çakır açıklamalarda bulundu ve "Maç sonunda istenmeyen görüntüler oldu. Tasvip etmiyoruz. Umut Bozok'a yapılan faul var, devamı gol oluyor. Dünyanın her yerinde faul o." ifadelerini kullandı.



Trendyol Süper Lig'in 30. hafta karşılaşmasında sahasında Fenerbahçe'ye 3-2 mağlup olan Trabzonspor'da Uğurcan Çakır, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İşte o sözler:

Maç sonunda istenmeyen görüntüler oldu. Tasvip etmiyoruz. Taraftarlarımıza teşekkür ediyor, onlardan özür diliyoruz.

İlk yarı bizim için kayıptı. İstediğimiz planları, çalıştıklarımızı sahada uygulayamadık. Bunda Fenerbahçe'nin de payı vardı. 45'te 2-0 oldu. Soyunma odasında konuştuk. Hocalarımız, hafta içi çalıştıklarımızı anlattı. İkinci yarı oyunun hakimi bizdik. 2-2'yi yakaladık. Galibiyete yakın olan taraf bizdik taraftarımızla.

"FAUL SONRASI GOL OLUYOR"

Mağlubiyetle ayrıldık. 3-2 oldu. Aslında 200'e yakın Süper Lig'de maç oynadım. Röportajlarımda hakemlerle ilgili konuştum. Halil Umut Meler, Türkiye'nin en iyi hakemlerinden biri. 2 pozisyon hariç iyi maç yönetti. Umut Bozok'a yapılan faul var, devamı gol oluyor. Hakemler hakkında konuşmayı sevmiyorum. Saha içinde kalmaya çalışıyorum. Net faul var. Dünyanın her yerinde faul o. Devamında gol oldu. 45'ten 100'e kadar çok iyi mücadele ettik. Hedeflerimiz 3'üncülük ve Türkiye Kupası. Emin adımlarla ilerliyoruz. Buradan mağlubiyetle ayrılmamak isterdik. 2-2'ye getirip mağlup olmak can acıtıyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
Çakırdan, dünyanın her yerinde faul, hakem, isyanı, trabzonsporda, uğurcan


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
İstanbulspor'dan hakem isyanı: "Henüz küme düşmedik" KoJiRo Spor Dünyası 0 16 Mart 2024 14:42
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır gelişmesi! KoJiRo Trabzonspor 0 12 Mart 2024 21:28
Uğurcan Çakır: "Hedefimiz kupa ve üçüncülük" KoJiRo Trabzonspor 0 29 Şubat 2024 20:33
Yapılan faul sayısı "Yok artık" dedirtecek cinsten! Dev derbide gol hariç her şey oldu Astrea Galatasaray 4 25 Aralık 2023 17:04
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'ın bonservisi belirlendi! O rakam gelirse satılacak. CaNeRR Trabzonspor 0 27 Nisan 2023 12:24




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net