Forum Logo




Aşkı Geleceğe Taşıyan 7 Önemli Eser


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 31 Mayıs 2022, 14:39   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Aşkı Geleceğe Taşıyan 7 Önemli Eser




Aşkı Geleceğe Taşıyan 7 Önemli Eser
Www.TrendForum.Net

Mutlu ve uzun süreli bir beraberliğin sırrı sadece aşk değil… Aşk, çoğu zaman ilişkilerin sürdürülebilirliği konusunda tek başına yeterli olmuyor. Kendisine eşlik edecek başka duygu ve davranışlara ihtiyaç duyuyor. Aşkı geleceğe taşıyan 7 eşlikçisini sıraladık."

1- SADAKAT

Romantik bir ilişkinin temel yapı taşıdır sadakat. Kişinin sadakatinin, partnerinin baskısıyla değil, kendi isteğiyle olması da bir hayli önem taşıyor. Öte yandan sadakat sadece cinselliği içermiyor. Verilen sözü tutmak, zor anında yanında olmak, sırlarını paylaşmak da sadık olmayı kapsıyor.

2- SAYGI

Aile, arkadaş, iş ilişkilerinde olduğu gibi aşk ilişkilerinin sürdürülebilirliğini sağlayan en önemli etken saygıdır. Kişi, karşı tarafın kendisine her koşulda saygı duyduğunu, olduğu gibi kabul ettiğini hissederse kendini daha özgür hisseder. Böylece partnerine karşı da daha çık olur.

Aşkı Geleceğe Taşıyan 7 Önemli Unsur

3- GÜVEN

Güvenin olmadığı ilişkilerde mutsuz, istikrarsız ve kaygı dolu bir tablo meydana gelir. Kişi, güven dolu bir ilişkide kendini rahat hissediyor, geleceğe bakarak, uzun süreli ilişkinin sorumluluğunu üstlenebiliyor.

4- ÖZGÜRLÜK

Özgürlük, ilişkilerde ince çizgisi olan bir kavramdır. Kişi bir şeyi arzuladığında veya yapmak istediği için gerçekleştirdiğinde, kendini özgür hissediyor. Öte yandan tarafların sadece özgür olabilmek adına birbirlerini incitecek şeyler yapmamaları, bu konuda orta yolu bulmaları gerekiyor.

Aşkı Geleceğe Taşıyan 7 Önemli Unsur

5- DESTEKLEMEK

Hayatımızın her alanında destek gördüğümüz, takdir edildiğimiz zaman motivasyonumuz artar. Aşık olunan, sevilen insanın olumlu tepkilerini takdir etmek ise bu anlamda önemli bir adım oluyor. İlişkilerde partneri takdir etmek; karşı taraf için bir hayli motive edici oluyor.

6- ŞEFFAFLIK

Şeffaflığın hakim olduğu ilişkiler, samimiyetin sürdürülmesi açısından büyük önem taşıyor. Düşünceleri, duyguları açıkça söylemek, sorunları konuşarak çözmek ilişkileri bir adım ileriye taşıyor.

7- FEDAKARLIK

Her şey yolunda giderken ilişkiyi sürdürmek daha kolay oluyor. Ancak iflas, hastalık gibi hayatın zorlayıcı şartları gündeme geldiğinde ilişkiler önemli bir sınavdan geçiyor. Böylesine dönemlerde partnerinize verdiğiniz destek, sosyal yaşantınızdan, maddi olanaklarınızdan, zamanınızdan fedakarlık yapmanıza yol açabiliyor. Zor durumların birlikte aşılması ise ilişkinin güçlenmesini sağlıyor.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aşkı, eser, geleceğe, taşıyan, Önemli


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Nepal’de 22 kişiyi taşıyan uçak kayboldu: Aramalar durdu KoJiRo Dünyadan Haberler 0 30 Mayıs 2022 20:51
Fransa'da Louvre Müzesi eski müdürü, tarihi eser kaçakçılığı ile gündeme geldi KoJiRo Dünyadan Haberler 0 27 Mayıs 2022 21:13
Mayıs ayı önemli günler ve haftalar 2022 mamihlapinatapai Milli Manevi Özel Günler 1 09 Mayıs 2022 11:42
Ebrar Karakurt'un yeni aşkı tanıdık çıktı! 'Güneşim' notuyla... mamihlapinatapai Voleybol 0 06 Mayıs 2022 22:35
Cilde Faydalı Olan 9 Önemli Bitki Beatrice Vücut ve Cilt Bakımı 0 21 Nisan 2022 17:59




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net