Forum Logo




Ali Baba ve Yedi Cüceler


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 01 Haziran 2022, 13:03   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Ali Baba ve Yedi Cüceler




Ali Baba ve Yedi Cüceler
Www.TrendForum.Net

Ali Baba ve 7 Cüceler, Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği dördüncü filmidir. Aynı zamanda filmin yapımcılığını ve başrolünü de Cem Yılmaz üstlenmektedir.[3] Filmin başrol oyuncuları ise Cem Yılmaz, Zafer Algöz ve Çetin Altay'dır. Filmin vizyon tarihi olarak önce 16 Ekim 2015 belirlenmiştir.[4] Filmin gösterim tarihi seçim süreci ve terör olayları nedeniyle 29 Ekim'den 13 Kasım'a ertelenmiştir.[5] Film, Cem Yılmaz'ın birden çok karakteri oynadığı filmlerinden biridir. Ayrıca, sanatçı Barış Manço'nun eserlerini kullanmış, karakterlerden birine de isminin benzerini vermiştir. "Boris Mancov" isimli karakteri Cem Yılmaz oynamıştır. Film 352 farklı sinema salonunda gösterilmiştir.[2] Filmin bir kısmı Bulgaristan'da çekilmiştir.[6] Ali Baba ve 7 Cüceler, ilk üç günde 540 bin izleyiciye ulaşarak, Cem Yılmaz'ın bir önceki filmi Pek Yakında'nın 399 bin olan ilk üç gün izleyici sayısını geçmiştir.[2][7][8]
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 01 Haziran 2022, 13:08   #2
Çevrimiçi
“En büyük servet, itibardır.”
Yanıt: Ali Baba ve Yedi Cüceler




Ben bu filmdeki atmosferi, tarzı seviyorum. Cem Yılmaz hayranları pek beğenmiyor ama özellikle "Cem Yılmaz siyasi gönderme yapmıyor yea" diyenlerin bu filmi izlemesini öneririm. Çomar Sadık abi, kaderci İsmail abi, tam bir ekşici olduğu su götürmez olan Tayanç Pakça karakterleri özellikle efsanedir.
__________________
  • When injustice becomes law, resistance becomes duty.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ali, baba, cüceler, yedi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Akrabalardan baba tarafı ile mi yoksa anne tarafı ile mi daha iyi anlaşırsınız? Beatrice Trend Sorular 13 18 Aralık 2023 18:21
Baba Dizisi 12.Bölüm 2.Fragmanı mamihlapinatapai Yerli Diziler 1 09 Mayıs 2022 20:12
Baba (Show TV) mamihlapinatapai Yerli Diziler 2 07 Mayıs 2022 12:41




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net