Forum Logo




Bir Adamın Otuzuna Girince Bilmesi Gerekenler

Erkekler Bölümü Erkek bakımı ve modaya dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 02 Ekim 2023, 22:50   #1
Çevrimiçi
Bir Adamın Otuzuna Girince Bilmesi Gerekenler




Bir Adamın Otuzuna Girince Bilmesi Gerekenler
Www.TrendForum.Net

Hangi Ortama Ne Giymesi Gerektiğini Bilmeli: Ne olur düğünlere kot pantolonla gitmeyin! 30’unda bir adam nasıl giyinmesi gerektiğini bilmiyorsa neyi biliyor?! İş ve sosyal hayatınızda yükselmek istiyorsanız nereye ne giyilir bilmelisiniz. Evet zamanla gelişen bir yetenektir bu, gençken bu türden hatalar yapabilirsiniz (20’likler bu size!). Sadece ne giymeniz gerektiğini değil, neye ihtiyacınız olması gerektiğini, hangi parçaların ana parçalar olduğunu anlamalı ve kendinizle tarzınıza yatırım yapmalısınız. İyi bir ceket, ayakkabı, takım elbise... Bunlarda asla ucuza kaçmamalısınız. Terziye gidin diktirin, bir adam gibi hissedin. Her zaman zarif, net ve kalite durun.

Spora Gitmeli: “Babam, Dedem, Dedemin babası spor salonuna mi gidiyordu?!?!?!” diye düşünebilirsiniz. Evet gitmiyorlardı ama siz gideceksiniz. Neden mi? Çünkü farklı bir zamanda yaşıyoruz. Herkesin formda olduğu bir zamanda siz de kendi sağlığınıza önem vereceksiniz. Ayrıca spora gitmek sizin ne kadar sadık ve kendini adamış bir adam olduğunuzu gösterir. Spora gitmek sadece fiziksel değil zihinsel bir aktivitedir, stres atmanıza yardımcı olur.

Kitap Okumalı: 30 yaşınıza geldiniz ve bir kitap okumadınız mı? Çocuğunuza film hikayeleri mi anlatacaksınız! Tarihin başlangıcı olan kitaplar her zaman moda ve sonsuza kadar moda olacaktır. O yüzden okumaya başlayın, kendinize küçük bir kütüphane oluşturun. Zihninizi açın, farklı görüşlerle tanışın, erkekliğe dair hikayeler okuyun. Okuduğunuz her kitabın size yararlı bir geri dönüşümü olacaktır, garantisi kesin.

Nazik ve Şerefli Olmalı: Maçta kavgalar, sağ sola sataşmalar... Artık delikanlı değilsiniz, o günler geride kaldı. Kavgaya giren değil artık kavgaları ayıran olmanız lazım. Nazik olun fakat küstah olmayın, ileri görüşlü olunama itici olmayın. Herkesin örnek alacağı adam olun.

Yemek ve Temizlik Yapmayı Bilmeli: Anneniz herhalde 30 yaşındaki adama bakmayacak. Kendi işinizi başkalarına hala 30 yaşınızda yaptırıyorsanız utanabilirsiniz. Kendi ayaklarınız üzerinde durmayı çoktan öğrenmiş olmanız gerekiyor. Yemek ve temizlik yapmayı kesinlikle biliyor olmalısınız. Sadece kızları tavlamak için değil kendiniz için yapacaksınız. Evinizi sevin, ona sahip çıkın, her zaman temiz tutun. Bir ömür boyu dışarıdan sipariş vermeyeceksiniz, zaten rahata dağ dayanmaz. Birkaç tarif deneyin, öğrenin ve geliştirin. Evinizin temiz olması ve yemek yapmayı bilmek sağlığınız ve erkeklik açısından gerçekten önemli noktalardır.

Tamir Etmeyi Bilmeli: Gidin mühendisliğe kollarınızı sıvayın demiyoruz tabi ama evdeki küçük problemleri halledebilirsiniz. Tıkanmış tuvalet, ampul değiştirme, bir şeyi monte etme...

Birçok Konuda Fikir Sahibi Olmalı: Spor, politika, kültür, gündem, araba, dans, poker...Ne olursa olsun skalanızı geniş tutun. Öğrenmeye açık olun. James Bond gibi bir çok şeyi bilmek bir insanı öz güven sahibi hissettirir.


Geleceği Planlamalı: Hayatınızdaki bulanıklık bitti, artık 30 yaşındasınız. Karar verme ve harekete geçme zamanı. Bu bir iş kararı olabilir, aile kurma kararı olabilir... Kararlarınızda emin adımlarla ilerlemelisiniz.

Zamanı ve Parayı İyi Değerlendirmeli: Zamanınızı boşuna mı harcıyorsunuz gibi geliyor? O zaman işinizi değiştirin! Paranızı mı gereksiz harcıyorsunuz? O zaman durun. Gençken para ve zaman kavramları sizi çok rahatsız etmiyordu ama 30’larda iş ciddiye biniyor. Artık paranız değerli, zamanınız ise daha çok değerli. İkisini de boş işlerle uğraştırmayın ve sahip çıkın. Plan ve program yapmayı öğrenin, paranızı biriktirin.

Unutamayacağınız Bir Deneyim Edinmeli: Ya hava dalışı yapın, ya tek başınıza tatile gidin ya da apayrı bir şehre taşının...Hala zamanınız varken unutamayacağınız ve hayatınız boyunca kendinizle gurur duyacağınız bir deneyim edinin.

Alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 02 Ekim 2023, 22:52   #2
Çevrimdışı
Hayırlısıbegülüm
Yanıt: Bir Adamın Otuzuna Girince Bilmesi Gerekenler




Vallahi değişmez kimse. Derler ya yirmisinde ne ise yetmişinde de o oluyor insan ..
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
adamın, bilmesi, bir, gerekenler, girince, otuzuna


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Bir Vajinası Olan Herkesin Mutlaka Bilmesi Gereken 21 Şey Astrea Kadın Sağlığı 0 28 Temmuz 2023 06:56
Adamın Ham Maddesi Asi Ruh Trend Sözlük 0 14 Mart 2023 01:14
Adamın Dibi Asi Ruh Trend Sözlük 0 14 Mart 2023 01:13
İçine girince rahatlatan şeyler Er Şaban Trend Sözlük 17 14 Aralık 2022 09:01
Her kadının bilmesi gereken erkeklere has 7 özellik Beatrice Kadın & Erkek İlişkileri 3 02 Kasım 2022 19:57




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net