Forum Logo




Yıldız Yılmaz (Argun Kuyucu Yıldırım )/Yasak Elma Karakteri


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 30 Mayıs 2022, 23:39   #1
Çevrimdışı
“Üşeniyorum, öyleyse yarın!”
Yıldız Yılmaz (Argun Kuyucu Yıldırım )/Yasak Elma Karakteri




Yıldız Yılmaz (Argun Kuyucu Yıldırım )/Yasak Elma Karakteri
Www.TrendForum.Net

Trend Sözlük
Zeynep'in kardeşi, Doğan'ın eşi, Halitcan'ın annesi, Asuman ve Mustafa'nın kızı; Halit, Kemal ve Çağatay'ın eski eşi ve Kerim'in eski sevgilisi. Hep mutlu olmaya çalışan, sevecen ancak bir o kadar da intikamcı bir kadındır. Bursalıdır. Ailesinin maddi durumu çok iyi olmadığı için gençliğinden beri hep zengin olmayı hayal etmiştir ve hep sosyete ve lükse ilgi duyar. Elmacan Püreleri adında bir girişimi olmuştur ancak batmıştır. Halitcan'ı herkesten çok sever. Evlendiği her eşi onu aldatmış ancak her birinden intikamını almıştır. Bir gün Ender'in yanında işe girer ve Ender'in ona ettiği teklif ile yıllar sonra hayatı tamamen değişir. Ender'in teklifiyle Halit'le evlenir. 56. bölümde Şahika tarafından zehirlenmiştir. 85. bölümde Halit'in ölmüne sebep olmuştur ve Halit öldükten bir süre sonra Çağatay'la evlenmiştir. 102. bölümde Hasan Ali'nin evindeyken ev yanmış ve Çağatay'la birlikte ölümden dönmüştür. Çağatay'dan hamile kalır ancak Cansu'nun Hasan Ali'nin evine yaptığı silahlı saldırıda çocuğunu düşürmüştür. Kumru'nun Çağatay'la birlikte olduğunu öğrendiğinde Kumru'nun baş düşmanı olur ve intikam için de babası Doğan'la evlenir. Doğan'la evlendiği için de Ender'le eskiden olduğu gibi yine düşman olur. Çağatay'ın kendisiyle tekrar beraber olmak istediğini öğrenince, ondan kurtulmak için bir plan yapar ve ona hayatının kazığını atar. Ender'e Feedo'nun aslında zengin olmadığını Doğan'dan duyduğunu söyleyince araları düzelir
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
argun, elma, karakteri, kuyucu, or yasak, yıldırım, yıldız, yılmaz


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
yıldız tilbe Beatrice Trend Sözlük 18 12 Aralık 2023 14:49
En sevmediğin dizi karakteri ? Beatrice Trend Sorular 11 18 Mart 2023 19:44
Rıdvan Yılmaz'da gözler o gelişmede! KoJiRo Beşiktaş 0 22 Mayıs 2022 17:06
Yasak Elma 142 Bölüm Fragmanı mamihlapinatapai Yerli Diziler 0 10 Mayıs 2022 06:16
Yasak Elma (Fox TV) mamihlapinatapai Yerli Diziler 0 07 Mayıs 2022 12:29




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net