Forum Logo




Forum Sözlükleri Neden Geyik Dolu


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree2Beğeniler
  • 1 Post By Er Şaban
  • 1 Post By Supervisor

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 11 Eylül 2022, 18:37   #1
Çevrimdışı
Charismax
Forum Sözlükleri Neden Geyik Dolu




Forum Sözlükleri Neden Geyik Dolu
Www.TrendForum.Net

Trend Sözlük
Geyikler şehire inmişti şehir bitti forumlara girdi.. Yok yok o geyik değil... makaranın yan sanayisi geyikten bahsediyoruz..

Forumlar'daki sözlükler 2009 2011 arasında ekşi, inci, + 3 popüler mesela bunlar arasında biraz daha eski lafmacun vardı.. ( eskiliği blog'dan düz site olması )

O tarihlerde popülerlik yaşayan bu siteler reel iletişim kanalları haber kanallarında kendisini gösterdiği için türk halkı gençleri tarafından çok ilgi gördü..

Buradaki sözlük anlamı TDK sözlük anlamında değil zaten öyle olması için bir resmiyet kimliği gerekir'ki oda kaynak belirtmek zorunluluğu ile zor olur.. Çünkü forum siteleri bir nevi kişisel olarak kişilerin kendi kararı ile açtığı topluluk platformu'dur..

Forum sözlükleri serbest konular başlığını kapsar... Soru sorup kendi fikrini yazmak bu sözlük içine girer... Direk sorup cevap beklemek ise sözlük dışıdır...

Şivesel, yöresel, yaşanan olayı tecrübe edinerek olaydan bir parça yazıp şu şu demek bu konuya girmektedir..

Forumların gerçek sözlük kısımı ansiklopedi sözlük kategorisidir..

O yüzden geyik yapma imkanı sağlayan bazen ciddi bazen ironisel olarak ters köşe cevaplara zemin hazırlayan bir alandır..

Forumlar için seo motorudur...Herkes kendi kafasındaki soruyu anlamlandırdığı için arama motorlarında arama yapanların aklına gelen enteresen soruların anlamlarını bulmaları için girdiği kelimelerle genelde eşleşir..
Beatrice bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 11 Eylül 2022, 22:53   #2
Çevrimdışı
Bronze Üye
Yanıt: Forum Sözlükleri Neden Geyik Dolu




Er Şaban bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
dolu, forum, geyik, neden, sözlükleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
2023 Forum Avatarları - Bayan Forum Avatarları - Tumblr Bayan Avatarları Astrea Avatarlık Resimler & Hareketli Gifler 320 08 Mart 2024 15:15
Ala Geyik mamihlapinatapai Hayvanlar Alemi 5 16 Kasım 2022 20:42
2022 Forum imzası yapmalık sözler - güncel forum imzaları Dolares Güzel Sözler 19 12 Kasım 2022 21:24
Fenerbahçe Beko, Samet Geyik’i Transfer Ettiğini Açıkladı KoJiRo Basketbol 0 20 Haziran 2022 21:26
Hazır Forum İmzaları 2022 Tumblr forum imzaları mamihlapinatapai Avatarlık Resimler & Hareketli Gifler 29 20 Mayıs 2022 23:34




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net