|
|
LinkBack | Seçenekler | Görüntüleme stilleri |
04 Nisan 2023, 17:12 | #1 |
Çevrimdışı
Diamond Üye
|
Levrek Buğulama Tarifi
Levrek Buğulama Tarifi Www.TrendForum.Net MALZEMELER 2 adet levrek 1 adet kuru soğan 2 diş sarımsak 2 adet defne yaprağı 1 adet patates 1 adet havuç 2 adet domates 1/2 çay bardağı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Servis için: 1 adet limon 6-7 dal roka Kuru soğanı yarım halka şeklinde ince ince doğrayın, sarımsakları da ince ince doğrayın. Balıkları bir miktar zeytinyağıyla hafifçe yağlayın ve üstlerine, her iki tarafını da çevirerek tuz ve karabiber serpin. Doğradığınız soğan ve sarımsakları balıkların karnına doldurun ve balıkları ısıya dayanıklı bir fırın kabına yerleştirin. Defneyapraklarını da balıkların karnına yerleştirin. Patates, havuç ve domatesleri dilim dlim doğrayın, fırın kabına aldığınız balıkların üstüne serpiştirin. Üstlerine bir miktar daha zeytinyağı gezdirin ve sebzeleri tuzlayın. Fırın kabının üstünü hiç hava almayacak şekilde pişirme kağıdı ile güzelce kaplayın. Pişirme kağıdının kenarlarını fırın kabına güzelce bastırın ki hava almasın. Fırın kabınızı önceden ısıtılmış 190 derece fırında 20 dakika pişirin. Pişirme süresinin sonunda kabı fırından alın ve üstündeki pişirme kağıdını dikkatlice kaldırın. Balıklar güzelce pişmiş ve lezzetli sularını salmış olacaklar. Balıkları bir servis tabağına alın, patates, havuç ve domatesleri tabağın kenarına yerleştirin. Dilimlenmiş limon ve roka yapraklarıyla da süsleyerek sıcak olarak servis edin. |
|
04 Nisan 2023, 17:18 | #3 | ||||
Çevrimdışı
Diamond Üye
|
Yanıt: Levrek Buğulama Tarifi
Forumda açken böyle konular açıyorum hep iftara doğru ayrıca valla sözüm olsun dicemde canınızı çektirmek değildi amacım Son düzenleyen Asi Ruh; 04 Nisan 2023, 17:21. |
||||
|
29 Aralık 2023, 13:27 | #4 |
Çevrimiçi
|
Yanıt: Levrek Buğulama Tarifi
Akşama yapim bariii
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
|
|
İçeriği Sosyalleştir |
Etiketler |
buğulama, levrek, tarifi |
Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk) | |
|
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Güllaç Tarifi | Beatrice | Tatlılar | 3 | 22 Mart 2023 22:35 |
Peynirli Su Böreği Tarifi | Beatrice | Hamur işleri | 2 | 27 Ocak 2023 20:27 |
Pırtımpırt tarifi | Roronoa Zoro | Trend Yemek Tarifleri | 5 | 09 Eylül 2022 11:00 |
Zakuski Çar Tarifi | KoJiRo | Dünya Mutfağı | 0 | 12 Haziran 2022 15:54 |
Granola Bar Tarifi | Beatrice | Tatlılar | 2 | 11 Mayıs 2022 21:38 |
TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.
TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net