Forum Logo




Elon Musk’tan şok iddia: ABD, Twitter’da tam erişime sahip!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Nisan 2023, 20:32   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Elon Musk’tan şok iddia: ABD, Twitter’da tam erişime sahip!




Elon Musk’tan şok iddia: ABD, Twitter’da tam erişime sahip!
Www.TrendForum.Net

Twitter'ı satın aldıktan sonra gündemden düşmeyen Elon Musk, ABD hükümetinin Twitter'a tam erişimi olduğunu iddia etti.

Geçtiğimiz yıl ekim ayında Twitter’ı satın alan Elon Musk, o günden beri gündemden düşmüyor. Yaptığı açıklamalar ve platform üzerinde yaptığı yeniliklerle adından sık sık söz ettiren ünlü isim bu kez yeni bir konuyla gündeme geldi. Verdiği bir röportajda Musk, ABD hükümetinin Twitter’daki her şeye tam erişimi olduğunu iddia etti.

Elon Musk, ABD hükümetinin Twitter’a tam erişimi olduğunu iddia etti

Yaptığı açıklamalarla gündemin bir numaralı isimleri arasına gelen ünlü iş insanı Elon Musk, bugün yeni bir iddiayla karşımıza çıktı. Sunucu Tucker Carlson, Twitter’dan Elon Musk ile yaptığı röportajın belirli bir bölümünü paylaştı.



Twitter’ı satın almadan önce Elon Musk, ABD hükümetinin uygulamadaki her şeye erişebildiğini iddia etti. Röportajın paylaşılan kısmında ise ünlü isim, ABD hükümetinin kullanıcılar arasındaki mesajlar da dahil olmak üzere platformdaki her şeye tam erişimi olduğunu bir kez daha iddia etti.

Bununla birlikte röportajında şu ifadeleri kullandı: “Çeşitli devlet kurumlarının Twitter’da olup biten her şeye etkin bir şekilde tam erişim derecesi aklımı başımdan aldı. Bunun farkında değildim.” Söz konusu paylaşımdan bu erişimden kaç kişinin etkilendiği ya da bu erişime kimin izin verdiği ile ilgili bir bilgi yer almıyor.

Tüm bunların dışında bazı kullanıcılarda kafa karışıklığı oldu. Kullanıcılar, Musk’ın bunu öğrenmesinden sonra konuyla ilgili ne yaptığını merak ediyor. Ayrıca kullanıcı verilerinin devlet erişimine girmesini nasıl engel olduğu sorusu kullanıcıların cevabını merak ettiği sorular arasında.

Ayrıca sunucu, özel mesajlara veya DM’lere erişimin de içinde olup olmadığına dikkat çekiyor. Ancak söz konusu erişimin belirli kişiler için bir mahkeme kararıyla mı elde edildiği yoksa ABD hükümetinin Twitter’daki tüm bilgileri sürekli olarak mı izlediği hakkında net bir bilgi yok. Ufak bir kısmı paylaşılan bu röportajın tamamının ise salı günü yayınlanacağı belirtiliyor.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
abd, elon, erişime, iddia, musk’tan, sahip, tam, twitter’da, şok


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Elon Musk, Twitter’ı bir şartla satacağını söyledi DeepSilence Twitter 13 13 Nisan 2023 20:36
Elon Musk, Twitter'ın logosunu değiştirdi Zeytin Teknoloji Trend Haberleri 2 05 Nisan 2023 04:32
Twitter, iOS’a veda mı ediyor? Elon Musk açıkladı DeepSilence Twitter 0 29 Kasım 2022 09:24
Elon Musk'ın twitter haberleri Razor Trend Sözlük 1 16 Kasım 2022 22:50
Elon Musk ve Twitter arasında ipler geriliyor KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 5 28 Mayıs 2022 21:23




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net