Forum Logo




Twitter Şifresi Nasıl Sıfırlanır ?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Haziran 2023, 21:46   #1
Çevrimdışı
Gold Üye
Twitter Şifresi Nasıl Sıfırlanır ?




Twitter Şifresi Nasıl Sıfırlanır ?
Www.TrendForum.Net

Twitter Şifresi Nasıl Sıfırlanır ?
Twitter Şifresi Nasıl Sıfırlanır Ne Yapmamız Gerekir ? : Tweet karakter sayısını arttırmış olan Twitter, tweetlerimizde “Daha kısa nasıl yazabilirim?” derdini ortadan kaldırmış gözüküyor. Her gün milyonlarca tweet atılan sosyal paylaşım sitesi vazgeçilmezler arasında olmaktan çıkmayacağa benziyor. Bu paylaşım sitesinde siyasetten mizaha spordan sanata her türlü konuda tweet atılıyor. Ayrıca Twitter günün geç saaatlerinde daha çok kullanılıyor.

Şifresini Değiştirmek İsteyenler
Twitter’da şifre sıfırlama işlemi için eğer web tarayıcınızdan giriyorsanız sağ üst köşede kendi profil resminiz olan kısma gelip ayarlar ve gizlilik bölümünü seçiyorsunuz. Bu işlemi yaptıktan sonra sol tarafta bir liste oluşuyor. O kısımda şifre bölümüne tıklamanız gerekiyor. O kısımda eski şifrenizi girip yeni şifrenizi oluşturmanız gerekiyor. Eğer mobil uygulamadan şifre değişimi yapmak istiyorsanız yine profil resminizin olduğu yere gelip bu sefer oluşan listede hesap kısmına girmelisiniz. Hesap kısmına girdikten sonra “şifre” yazılı bölüme gireceksiniz. Girdikten sonra uygulama sizden şu anki şifrenizi isteyip yeni şifre oluşturmanıza olanak sağlayacaktır.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
nasıl, sıfırlanır, twitter, Şifresi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Instagram Şifresi Nasıl Sıfırlanır Candres İnstagram 0 17 Haziran 2023 21:44
Unutulan Wi-Fi Şifresi Nasıl Bulunur? Asi Ruh Bilgisayar ve Donanım 0 11 Nisan 2023 03:27
QR Kod İle Wi-Fi Şifresi Nasıl Paylaşılır? Asi Ruh Bilgisayar ve Donanım 0 08 Nisan 2023 15:16
Şifresi Unutulan Instagram Hesabı Nasıl Kurtarılır, Nasıl Kapatılır? DeepSilence İnstagram 0 01 Aralık 2022 09:34
Evde Wi-Fi Şifresi Nasıl Değiştirilir? Modem Şifresi Değiştirme Yöntemleri... DeepSilence Bilgisayar ve Donanım 0 11 Kasım 2022 10:16




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net