Forum Logo




Asansörde 15 yaşındaki kıza taciz! Feryatlarına annesi koştu

Ülkemizden son dakika gelişmelere en sıcak haberlere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 14 Aralık 2022, 19:31   #1
Çevrimiçi
Asansörde 15 yaşındaki kıza taciz! Feryatlarına annesi koştu




Asansörde 15 yaşındaki kıza taciz! Feryatlarına annesi koştu
Www.TrendForum.Net

Gaziantep'te 15 yaşındaki kız çocuğunu asansörde tacize uğradı. A.K. isimli şahıs tarafından boğazına bıçak dayanarak taciz edilen talihsiz kızın yardımına çığlıkları üzerine annesi koştu. Olay sonrası gözaltına alınan tacizci, sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

8 Aralık Perşembe günü Şehitkamil ilçesi Seyrantepe Mahallesi'ndeki bir sitede yaşanan olayda iddiaya göre, 50-60 yaşlarındaki bir şahıs, 15 yaşındaki N.T. isimli kızın peşinden asansöre binmiş ve kapının kapanmasının ardından şahıs, çocuğu boğazına dayadığı bıçakla tehdit ederek taciz etmeye çalışmıştı. Şahıs ile uzun süre boğuşan ve direnen N.T., isimli çocuk ise asansörde attığı çığlığı duyan annesinin yardımıyla saldırgandan kurtulmuş ve boğuşma esnasında elinden yaralandığı için parmağına 10 dikiş atılmıştı.


DÜN YAKALANAN TACİZCİ BUGÜN TUTUKLANDI

Yaşanan iğrenç olayın ardından çalışma yapan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 5 ayrı suç kaydı olduğu belirlenen A.K. tacizciyi dün sabah saatlerinde yakalayarak gözaltına almıştı. Gözaltındaki işlemleri tamamlanan tacizci şahıs, adli mercilere sevk edildi. A.K. isimli şüpheli şahıs, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

EMNİYET'TEN AÇIKLAMA GELDİ

Konu ile ilgili Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "08.12.2022 tarihinde Seyrantepe Mahallesi'nde bir binanın asansörü içerisinde meydana gelen bir çocuğun kesici aletle tehdit edilerek cinsel istismar edilmesi olayına yönelik Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde yürütülen çalışmalar neticesi, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen ve 5 adet suç kaydı bulunan A.K. isimli şüpheli 13.12.2022 tarihinde yakalanarak yapılan yasal işlemlerin ardından 14.12.2022 tarihinde sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 14 Aralık 2022, 21:28   #2
Çevrimiçi
Yanıt: Asansörde 15 yaşındaki kıza taciz! Feryatlarına annesi koştu




içerde kafasını taşla ezicen çatırttt çatırt diye kemik sesi gelcek
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 14 Aralık 2022, 21:45   #3
Çevrimiçi
Raiden
Yanıt: Asansörde 15 yaşındaki kıza taciz! Feryatlarına annesi koştu




Saçında ki beyazlardan utan it herif.
Denk gelmiyor ki.
__________________
Daha çok gülümse,kronik kötümser.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
annesi, asansörde, feryatlarına, koştu, kıza, taciz, yaşındaki


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Üstteki Üye İle Asansörde Kalsan Ne Yapardın ? Beatrice Trend Oyunlar 504 Dün 09:20
6 yaşında kıza cinsel istismar iddianamesi kabul edildi: İlk duruşma 22 Mayıs'ta Beatrice Ülkemizden Haberler 0 09 Aralık 2022 11:30
15 Yaşındaki Erkek Çocuğuyla Kaçan 4 Çocuk Annesi Esra Erol'da Herkesi Dumur Etti Beatrice Ülkemizden Haberler 5 16 Kasım 2022 19:15
Sevgilisi olan kıza aşık olmak DeepSilence Trend Sözlük 11 15 Kasım 2022 21:43
Reha Muhtar 13 yaşındaki kızına kabusu yaşattı! Anne raporları alıp mahkemeye koştu KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 18 Eylül 2022 21:43




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net