Forum Logo




Tüm Türkiye'nin Kanını Donduran Korkunç Palu Ailesi Davasında Yeni Gelişme!

Ülkemizden son dakika gelişmelere en sıcak haberlere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Ocak 2023, 17:13   #1
Çevrimiçi
Tüm Türkiye'nin Kanını Donduran Korkunç Palu Ailesi Davasında Yeni Gelişme!




Tüm Türkiye'nin Kanını Donduran Korkunç Palu Ailesi Davasında Yeni Gelişme!
Www.TrendForum.Net



Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yıllar önce Türkiye gündemine oturan bir olay işlenmişti ve ortaya çıkan her detay hem kanımızı dondurmuştu hem de midemizi bulandırmıştı.

Olay aslında Meryem Tahnal ve kızı Melike Tahnal'ın 2008 yılında sırayla ortadan kaybolmasıyla başlamıştı. Meryem Tahnal, Ahmet Tahnal'la evlenip İstanbul'a yerleşiyor ve iki çocuğu oluyor. Daha sonra kocasının kendisine fuhuş yaptırdığı iddiasıyla aile evine geri dönüyor. Kocası barışmak için eve gelince Meryem Tahnal'ın babası damadını öldürüyor ve cezaevine giriyor. Bu olaylardan sonra annesi, oğlu, kızı, iki erkek kardeşi, bir kız kardeşi ve eniştesiyle yaşamaya başlayan Meryem Tahnal'ın, öldürülen kocasının ailesiyle bir olup fuhuş, uyuşturucu, organ mafyası işlerine girdiği ve ailesinin bilgilerini sürekli bir ajan gibi diğer tarafa aktardığı öne sürülüyor.

Meryem Tahnal, kocasının ailesini savcılığa şikayet ettikten sonra aileden tehditler alan aile 10 kişi bir binek otomobilde yaşamaya başlıyor.

Arabada yaşadıkları sırada bir gece Meryem Tahnal tuvalet ihtiyacı için arabadan inmiş ve bir daha geri dönmemişti. Bir yıl sonra da küçük kızı Melike ortadan kaybolmuştu.
Programa da şoke eden ihbarlar gelmişti. Kayıp olan genç kadının arabanın dışında bir ağaca bağlı görüldüğü, aç bırakıldığı, küçük kızın da yine aç bırakıldığı ve karnına açlığını hissetmesin diye taş bağlandığı, tüm bunları enişte Tuncer Ustael'in yaptığı söylenmişti.

Enişte Tuncer'in Enjektörle gezdiği, kendi çocukları dahil pek çok insanı cezalandırdığı, aç bıraktığı, yarım hocalık yaptığı, muska yazdığı ve hatta kayıp Meryem Tahnal'ın kendisine iğne yaparak dört defa tecavüz ettiği ortaya çıkmıştı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro amirliği ekipleri, savcılığın talimatı üzerine de Palu ailesinin evine giderek, aile üyelerini gözaltına almıştı. Havva Palu, İsa Palu, Fatih Palu ve Ayşe Palu ile enişte Tuncer Ustael ile eşi Emine Ustael tutuklanmıştı.



Tutuklu sanık Ustael'in bu halinin devamını, Adli Tıp Kurumuna bazı sanıklar hakkında rapor alınması için yazılan müzekkerenin cevabının beklenmesini, sanık Hava Palu için rapor talebinin reddini kararlaştıran mahkeme heyeti, eksikliklerin tamamlanması için duruşmayı erteledi.

Alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ailesi, davasında, donduran, gelişme, kanını, korkunç, palu, tüm, türkiyenin, yeni


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Taksim'deki bombalı saldırı soruşturmasında yeni gelişme Zeytin Ülkemizden Haberler 0 11 Ocak 2023 10:04
Ankara'da 3 yaşındaki kızını terlikle canice öldüren anneden kan donduran ifade! Beatrice Ülkemizden Haberler 2 13 Aralık 2022 09:47
Twitter'da askıya alınan hesaplarla ilgili yeni gelişme: Açılmaya başlandı DeepSilence Twitter 0 01 Aralık 2022 09:29
LG, Türkiye’de 10 Yeni LG Brandshop Mağazası Açtı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 23 Haziran 2022 21:33
Flaş gelişme! Burak Yılmaz'ın yeni adresi... KoJiRo Beşiktaş 0 25 Mayıs 2022 22:37




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net