Forum Logo




Doğal gaz patlaması kamerada!

Ülkemizden son dakika gelişmelere en sıcak haberlere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Aykut

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 23 Ocak 2023, 08:28   #1
Çevrimdışı
I was quiet, but I was not blind.
Doğal gaz patlaması kamerada!




Doğal gaz patlaması kamerada!
Www.TrendForum.Net

5 kişinin yaralandığı doğal gaz patlaması kamerada! Ortalık bir anda savaş alanına dönüyor


Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 2'si ağır 5 kişinin yaralandığı doğal gaz patlamasının güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde patlama anıyla beraber binanın alev topuna döndüğü, o anda sokak hayvanlarının ve insanların endişe içerisinde koşuşturma anları görüldü.

Dün akşam saat 20.30 sıralarında Gölcük'te 3 katlı binanın 3. katında doğal gaz patlaması meydana geldi. Olayda2'si ağır 5 kişi yaralandı. Patlamanın etkisiyle binanın yarısı adeta yok olurken çevresindeki bazı binaların ve arabaların da camları patladı.


TAHLİYE EDİLDİLER


Patlama nedeniyle doğal gaz patlaması yaşanan bina ve bitişiğindeki binada yaşayan vatandaşlar tahliye edildi. Bölgede uzun bir süre elektrik kesintisi de meydana geldi.



PATLAMA ANI KAMERADA


Öte yandan, patlama anının güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde patlama anıyla beraber binanın alev topuna döndüğü o andaki sokak hayvanlarının ve insanların endişe içerisinde koşuşturma anları görüldü. Patlamadan sonra itfaiye, AFAD, sağlık ve polis ekiplerinin bölgeye gelişleri ve bölgede yaşanan hareketli anlar da çeşitli kameralar tarafından görüntülendi.



"DEPREMDEN DAHA BÜYÜK BİR AFETTİ"


Patlama anında kızıyla beraber kendilerini sokağa attıklarını ve çok korktuklarını söyleyen Yasemin Duru, "Evimizde otururken patlama sesi geldi. Dışarıya fırladık. Binaların camları patladı. Benim kapım yerinden çıktı. Kendimizi dışarı attık. Bir baktık yangın var. Koştuk geldik ama elimizden gelen hiçbir şey yoktu. Yapabileceğimiz bir şey de yoktu. İtfaiyeler ve ambulanslar geldi. Daha sonra yeniden tehlike olduğunu söylediler. Bizi koşuşturdular buradan. Çok şükür yangın da söndü her şey yerli yerinde. Fakat geride kalanları bilmiyoruz. Durumlarının ağır olduğu söyleniyor. O anlarda yanımda kızım vardı. Çok korktu, hatta sinirleri boşaldı. Koşuşturmaktan sinirleri bozuldu, ağlamaktan kendine gelemedi. Çok şiddetli bir patlamaydı. Hatta bir ara ev değil fabrika patladı diye düşündük. Deprem hissinden daha fazlaydı. Depremden daha büyük bir afetti. Allah'ım tekrar nasip etmesin böyle bir şeyi" diye konuştu.



"ŞİDDETLİ BİR PATLAMA OLDU"


Elektrik tellerinden cızırtılar çıktığını ve sonra binadan dumanlar yükseldiğini gördüğünü belirten Sefa Özbay ise, "Çevre apartmanda oturuyorum. Az ilerideki binada doğal gaz patlaması olduğunu söylediler. O sırada evde oturuyordum. Şiddetli bir patlama sesi duydum. Ev sallandı, çıktım. O sırada karşı ara sokakta elektrik tellerinin cızırdadığını, sesler çıkardığını gördüm. İlk oradan, acaba trafodan mı patladı diye düşündüm. Sonra alevler yükselince duman yükseldi. Dumanı fark ettim ilk önce. Yangını gördüm ve sonra alevler yükseldi. Patlamanın o dairedeki doğal gazdan olduğu düşünülüyor. Dairenin hiçbir duvarı gözükmüyor. Şiddetli bir patlama olduğu için korktuk. Çok şükür itfaiye vaktinde yetişti. Yaşlı teyzeyle oğlunu ambulans aldı ve hastaneye götürdü. Bekliyoruz, bakalım ne olacak. Allah sonumuzu hayır etsin" ifadelerini kullandı.


Patlamanın yaşandığı bölgede incelemeler yapan polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.


''Alıntı''
Efrasiyab bunu beğendi.
__________________
I don’t trust words, I trust actions..
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 23 Ocak 2023, 08:48   #2
Çevrimiçi
Yanıt: Doğal gaz patlaması kamerada!




Çok fena patlıyor gerçekten ben de şahit oldum bir kere
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
doğal, gaz, kamerada, patlaması


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Doğal taşların şifasına inanıyor musunuz? Beatrice Trend Anketler 14 13 Mayıs 2023 09:11
13 Kasım 2022 İstiklal Caddesi Patlaması Beatrice Duyurular 5 13 Kasım 2022 23:57
Primanova Defne Yağlı Doğal Sabun KoJiRo Saç ve Makyaj Dünyası 0 23 Ekim 2022 14:12
Güneş Yanığı Adına Uygulanacak Doğal Öneriler Beatrice Genel Sağlık 0 05 Haziran 2022 16:57
Doğal taşlardan banyo paspası Roronoa Zoro Hobi ve Uğraşlar 0 06 Mayıs 2022 03:20




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net