Forum Logo




Araç kiralamak istedi, dolandırıcıların tuzağına düştü!

Ülkemizden son dakika gelişmelere en sıcak haberlere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Ocak 2023, 09:25   #1
Çevrimdışı
I was quiet, but I was not blind.
Araç kiralamak istedi, dolandırıcıların tuzağına düştü!




Araç kiralamak istedi, dolandırıcıların tuzağına düştü!
Www.TrendForum.Net

Araç kiralamak istedi, dolandırıcıların tuzağına düştü!


Düğün parasını kaptırdı: 'O parada hayallerim vardı, hepsi gitmiş oldu'


İstanbul'da yaşayan bir kadın, araç kiralamak isterken dolandırıcıların tuzağına düştü. Büyük firmaların sitelerini birebir kopyalayan dolandırıcılar, genç kadının düğün için biriktirdiği 62 bin TL'sini aldı. Genç kadın yaşadıklarıyla ilgili olarak "O parayı toplayana kadar ne zorluklardan geçtim. Benim için acısı tarif edilemeyecek bir şey. Benim o parada hayallerim vardı, hepsi gitmiş oldu" dedi.



Tek isteği araç kiralamaktı ama genç kadın fark etmeden dolandırıcıların tuzağına düştü. Yıllarca biriktirdiği dün parasını o sahtekarlara kaptırdı. 62 bin TL'sini dolandırıcılara kaptıran kadın, "Benim belki param geri gelmeyecek ama benden sonraki insanlar bu hataya düşmesin" dedi.



TÜM PROSEDÜRLERE HAKİMLER


Düğün için biriktirdiği 62 bin TL'sini sahte araç kiralama çetesine kaptırdı. Tuğba Güney Kahraman, kiralık araç ararken bir internet sitesine girdi. Araç kiralama sitelerinin birbir aynısı kopyalayan dolandırıcılar aynı zamanda bu firmaların tüm prosedürlerine de hakim. Bu nedenle şüphe uyandırmıyorlar. Evlilik hazırlığındaki Kahraman da bu şekilde dolandırıldı. Sözde provizyon ücreti kapsamında parça parça 62 bin TL'sini kaptırdı.


"DAKİKALAR İÇİNDE BANKAMI ARADIM, İPTALİNİ İSTEDİM"


Yaşadıklarını anlatan Kahraman, "O parayı toplayana kadar ne zorluklardan geçtim. Benim için acısı tarif edilemeyecek bir şey. Benim o parada hayallerim vardı, hepsi gitmiş oldu. Büyük bir firmadan araç kiralamak için bir linke tıklıyorum. Bana WhatsApp hattı açılıyor sonra bana bir fiyat söyleniyor. Günlük olarak 300 TL ve 1000 TL de depozito istediler. Ben şüphelendim aynı dakikalar içinde bankamı aradım, iptalini istedim. Kişinin ismi var, T.C.'si var, bir IBAN ile kişiye direk ulaşabilirler. Bloke koyacaklar, o parayı oradan çekmesin. Benim belki param geri gelmeyecek ama benden sonraki insanlar bu hataya düşmesin" dedi.


''Alıntı''
__________________
I don’t trust words, I trust actions..
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
araç, dolandırıcıların, düştü, istedi, kiralamak, tuzağına


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 
Seçenekler
Görüntüleme stilleri


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Araç satın aldı, kabusu oldu Aykut Ülkemizden Haberler 1 18 Ocak 2023 08:43
Can pazarı: 200'den fazla araç birbirine girdi Zeytin Dünyadan Haberler 2 29 Aralık 2022 18:59
Melatonin marketlere düştü Zeytin Sağlık Haberleri 1 14 Aralık 2022 16:22
Jesus, Kim'in kalmasını istedi KoJiRo Fenerbahçe 0 19 Haziran 2022 11:09
EGO resmen düştü KoJiRo Diğer spor branşları 0 11 Haziran 2022 14:37




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net