Forum Logo




Cumhurbaşkanı Erdoğan'a canlı yayında soruldu: Genel af düşünüyor musunuz?

Ülkemizden son dakika gelişmelere en sıcak haberlere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 13 Nisan 2023, 05:31   #1
Çevrimdışı
Savaşın iyisi, barışın kötüsü yoktur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a canlı yayında soruldu: Genel af düşünüyor musunuz?




Cumhurbaşkanı Erdoğan'a canlı yayında soruldu: Genel af düşünüyor musunuz?
Www.TrendForum.Net

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı canlı yayında "Genel af düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt verdi. Adaylığını af üzerine bina etmediğini söyleyen Erdoğan, "Bunlar oy için yapılan şeyler. Bay bay kemal buralardan ne elde ederim bunun gayreti içerisinde. Ülkeyi terör örgütlerine teslim etmeye gayret ediyorlar. 51 yavrumuzun ölümüne sebep olan Selo'yu dışarı çıkarmak için vaatlerde bulunuyorlar" dedi.

Seçimlere bir ay kala Cumhurbaşkanı Erdoğan, CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Fulya Kalfa'nın moderatörlüğünde gerçekleştirilen programda Ahmet Hakan, Hande Fırat, Abdulkadir Selvi ve Zafer Şahin'in sorularını yanıtladı.
"GENEL AF DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ?"

Canlı yayında "Genel af düşünüyor musunuz?" sorusunu yanıtlayan Erdoğan, adaylığını af üzerine inşa etmediğini belirterek Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi.



Erdoğan şunları söyledi:
"Terörist başını bırakacaklarmış. Selo'yu bırakacaklarmış. Bu ülke bir hukuk devleti. FETÖ'nün içerideki uzantılarına bırakılacakmış. Bunu nasıl diyebilirsin? O zaman her gücü eline alan, cezaevlerinin kapılarını açtım açıyorum...
"BUNLAR OY İÇİN YAPILIYOR"

Bunlar oy için yapılan şeylerdir. Biz gelirsek bunlar serbest bırakacağız, o yüzden oylar bize. Karşımızdaki zat bunu Meclis kürsüsünden defalarca söyledi. Bu bir hukuk devletinin ahlaki yapısına uygun değil. Ben cumhurbaşkanlığı adaylığımı genel af üzerine kurmadım. Bay bay Kemal buradan ne elde ederim bunun peşinde.
"SELO'YU ÇIKARMAK İÇİN VAATLERDE BULUNUYOR"

Diyarbakır'da 51 yavrumuzun ölümüne neden olan Selo değil mi? Selo'nun kendisi Kürt değil Zaza'dır. Kürt kardeşlerimizin ölümü üstünden kendine rant devşirmeye çalışıyor. Maalesef şu anda bakıyorsunuz Bay Bay Kemal de Meral Hanım da bunları dışarı çıkarmak için vaatlerde bulunuyorlar. Listelerine bu isimleri koyuyorlar, koydular.
"BİZE İHANET EDENLER ONLARA DA EDER"

Daha önce bunların söylediği sözler, bırak bakan olmayı milletvekili dahi olamaz dedikleri kişileri listelerindeki en uygun yerlere koydular. Bize ihanet edenler onlara da eder. Bizim onlardan beklediğimiz bir şey olmadığı gibi, gitmek isteyene zor diyene dur demeyiz. Biz kapıyı açtık. Bunlar dış mihrakların siparişleri ile bir araya gelen kuklalar."


Haberler.com - Politika
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
canlı, cumhurbaşkanı, düşünüyor, erdoğana, genel, musunuz, soruldu, yayında


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Canlı yayında soğuk rüzgarlar! Cem Belevi'nin eski sevgilileri İrem Derici ve Bircan Bali bir araya geldi KoJiRo Ünlülerin Dünyası 1 04 Şubat 2023 14:44
Canlı yayında gözaltına alındı... Sapık Sinan'ın son vukuatı mide bulandırdı... Beatrice Ülkemizden Haberler 1 07 Ocak 2023 14:22
Köpeklerin canice öldürülmesine isyan eden Seren Serengil, canlı yayında ağladı Beatrice Ünlülerin Dünyası 1 25 Kasım 2022 15:29
Canlı yayında ağızları açık bırakan çoklu ilişki itirafı! Beatrice Ülkemizden Haberler 0 11 Kasım 2022 07:02
İşte Beşiktaş'ın golcü bütçesi! Canlı yayında açıkladı... KoJiRo Beşiktaş 0 21 Haziran 2022 20:28




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net