Forum Logo




Derin donduruculu dehşette yeni gelişme! Aşkın fotoğrafı ortaya çıktı

Ülkemizden son dakika gelişmelere en sıcak haberlere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 21 Haziran 2023, 15:02   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Derin donduruculu dehşette yeni gelişme! Aşkın fotoğrafı ortaya çıktı




Derin donduruculu dehşette yeni gelişme! Aşkın fotoğrafı ortaya çıktı
Www.TrendForum.Net

İzmir'in Bayraklı ilçesinde Türkmenistan uyruklu 4 kişiyi öldürüp, cesetlerini evde derin dondurucu ve buzdolabına koyan şüpheli Saparmurat Haliyev ile ilgili korkunç detaylar gelmeye devam ederken Haliyev ile Gülkamar Hanimova'nın birlikte fotoğrafı ortaya çıktı.



Bayraklı’daki bir evde, geçtiğimiz pazar günü Türkmenistan uyruklu Gulkamar Hanymova, kızları Leyla Geldiyazova ve Laçin Geldiyazova ile Ruslan Kerimov adlı erkeğe ait 4 kişinin parçalanmış halde derin dondurucuda cesetleri bulunmuştu. Cinayetlerin ardından İzmir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katil zanlısı Saparmurad Hallyev'i Çeşme'de kıskıvrak yakalamıştı.

KATLİAMLA SONUÇLANAN AŞKIN FOTOĞRAFI

4 kişiyi öldürüp, cesetlerini evde derin dondurucu ve buzdolabına koyan şüpheli Saparmurat Haliyev ile kıskandığı için katliam yaptığı, 10 yıldır birlikte yaşadığı Gülkamar Hanimova'nın birlikte fotoğrafı ortaya çıktı. Korkunç cinayetlerin ardından, polisin ve komşularının 'Evet bunlar' diyerek teyit ettiği üç Türkmen kadının fotoğrafı ise Özbek kadınlara ait çıktı.



DERİN DONDURUCULARIN KAPASİTESİNİ AZ BULMUŞ

Saparmurat Haliyev'in öldürdüğü Leyla Geldiyarova ve Laçin Geldiyarova'nın, birlikte yaşadığı Gülkamar Hanimova"nın eski eşinden olan kızları olduğu belirtildi. Çiftin 5 yıldır İzmir'de yaşadığı öğrenildi. Haliyev"in inşaatlarda, tavukçuda ve restoranda çalıştığı belirtildi. Gülkamar Hanimova'nın ise çocuk baktığı kaydedildi. Sakin bir yapısı olduğu belirtilen Haliyev'in çevresindekilere sık sık Gülkamar Hanimova'yı çok sevdiğini söylediği öğrenilirken, olaydan 1 hafta önce Hanimova ile bir tartışma yaşadıkları ifade edildi. Katliamdan sonra Basmane semtinde derin dondurucu arayan Haliyev'in, kendisine gösterilen derin dondurucuların kapasitesini az bulması üzerine İkiçeşmelik'teki spot eşya dükkanlarına yönlendirildiği öğrenildi.


Bayraklı’daki bir evde, geçtiğimiz pazar günü Türkmenistan uyruklu Gulkamar Hanymova, kızları Leyla Geldiyazova ve Laçin Geldiyazova ile Ruslan Kerimov adlı erkeğe ait 4 kişinin parçalanmış halde derin dondurucuda cesetleri bulunmuştu. Cinayetlerin ardından İzmir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katil zanlısı Saparmurad Hallyev'i Çeşme'de kıskıvrak yakalamıştı.

TÜYLER ÜRPERTEN İFADE: "TEK TEK ÖLDÜRDÜ"

Zanlı Hallyev'in sorgusunda cinayeti itiraf ettiği, sevgilisi olan Gulkamar Hanymova'yı kendisini aldattığından şüphelendiği ve bu yüzden de ailenin tüm mensuplarını ortadan kaldırdığını söylediği öğrenildi. Zanlının ifadesinde Salı günü önce Ruslan Kerimov'u, ardından da eve değişik zamanlarda gelen diğer kurbanları tek tek kesici aletlerle öldürdüğünü ardından cesetleri parçalara ayırarak derin dondurucu ve buzdolabına koyduğunu söylediği aktarıldı.




CESETLERİ PARÇALAMIŞ

Katil zanlısı Saparmurat Haliyev'in öldürdüğü 4 kişiyi toplam 160 parçaya böldüğü öğrenildi. Ruslan Kerimov'u cansız bedenini 60 parçaya bölen Saparmurat Haliyev'in, öldürdüğü kadınları derin dondurucuya, erkeği ise buzdolabına koyduğu belirlendi. Derin dondurucudaki kadın cenazelerinin çözülmesinin zaman aldığı da ifade edildi. Haliyev'ıin geçmişte kasaplık yaptığı belirtildi. Polisteki İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Haliyev tutuklandı. Haliyev'e yardım ettiği ileri sürülen 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

PARASI OLSA KAÇACAKMIŞ

Öte yandan zanlının ifadesinde, Salı günü derin dondurucu aldığı için parası kalmadığını ve kaçamadığını söylediği de vurgulandı. Şüphelinin para biriktirmek için Çeşme’de inşaatta çalışmaya devam ettiği, yakalanmasaydı biriktirdiği parayla yurtdışına kaçmayı planladığı da ifadesinde yer aldı.

ÖLDÜRDÜĞÜ KİŞİLERİN TELEFONLARINI BASMANE'DE SATTI

Katil Saparmurad Hallyev'in, cinayetleri geçtiğimiz salı günü işlediği, daha sonra satın aldığı derin dondurucu içerisinde parçalanmış cesetleri muhafaza ettiği öğrenildi. Polis ifadelerde, şüphelinin derin dondurucu almak için çevre sakinlerine sorular sorduğunu, daha sonra Konak ilçesi İkiçeşmelik semtindeki iş yerlerinden derin dondurucu satın aldığını öğrendi. Yapılan çalışmalarda katil zanlısının, Basmane semtindeki bir telefoncuya giderek, öldürdüğü kişilerin telefonlarını satıp oradan elde ettiği parayla derin dondurucu satın aldığı da belirlendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 21 Haziran 2023, 23:00   #2
Çevrimdışı
Hayırlısıbegülüm
Yanıt: Derin donduruculu dehşette yeni gelişme! Aşkın fotoğrafı ortaya çıktı




Olaya bak ya . Adı da kıskançlık.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aşkın, çıktı, dehşette, derin, donduruculu, fotoğrafı, gelişme, ortaya, yeni


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
İzmir'de derin dondurucuda 4 ceset: Kan donduran detaylar ortaya çıktı DeepSilence Ülkemizden Haberler 3 19 Haziran 2023 15:19
İnsanı Derin Derin Düşünmeye Sevk Eden Sosyal Medya Kullanıcıları Astrea Komedi ve Mizah 7 15 Nisan 2023 05:40
Okurken Derin Derin Hayallere Dalıp Bambaşka Dünyaları Ziyaret Edeceğiniz 8 Ütopya Kitabı Zeytin Kitap Özetleri - Kitap Tanıtımları 0 24 Mart 2023 16:38
Flaş gelişme! Burak Yılmaz'ın yeni adresi... KoJiRo Beşiktaş 0 25 Mayıs 2022 22:37
Apple Watch 8’in Tasarımı ve Fiyatı Ortaya Çıktı: Yeni Modeller de Yolda KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 23 Mayıs 2022 19:50




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net