Forum Logo




Korhan Berzeg'in köpeği Tina'nın tahlil sonucu çıktı!

Ülkemizden son dakika gelişmelere en sıcak haberlere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 09 Eylül 2023, 12:55   #1
Çevrimiçi
Korhan Berzeg'in köpeği Tina'nın tahlil sonucu çıktı!




Korhan Berzeg'in köpeği Tina'nın tahlil sonucu çıktı!
Www.TrendForum.Net

ABD'deki Dünya Bankası'nda bir dönem 'Asya Direktörü' olarak çalıştıktan sonra emekli olup, İstanbul Büyükada'daki evinde yaşamaya başlayan Korhan Berzeg (83), mayıs ayında İngiliz uyruklu eşi Angela Berzeg ile memleketi Balıkesir'in Gönen ilçesi kırsal Armutlu Mahallesi'ndeki yazlık evine geldi.

DHA'da yer alan habere göre 17 Haziran'da telefonunun yanı sıra kimlik ve banka kartlarını bırakıp, Doberman cinsi eğitimli köpeği 'Tina' ile yürüyüşe çıkan Korhan Berzeg, bir daha geri dönmedi.

Kayıp ihbarı üzerine bölgede, AFAD, Jandarma Kurtarma (JAK), Ankara Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK) ile gönüllü arama ve kurtarma ekiplerinin yanı sıra İz takip ve kadavra köpekleriyle arama başlatıldı. Dron ve İHA'ların da kullanıldığı aramalarda; 250 kilometrekarelik alan, havadan ve karadan 3 kez aranmasına rağmen Berzeg ile köpeği bulunamadı.

Korhan Berzeg'in Doberman cinsi köpeği Tina, kaybolduktan 74 gün sonra, 29 Ağustos sabahı, Armutlu Mahallesi'ndeki yazlığa geldi. Evde kimseyi bulamayan köpek 500 metre ileride, komşularının evinin olduğu bölgeye gitti. Tina'yı görenlerin ihbarıyla, Armutlu Mahallesi Muhtarı Hamit Erman, olay yerine gelip, jandarmaya bilgi verdi. Yapılan çip kontrolünde de köpeğin 'Tina' olduğu tespit edilince Berzeg'in eşi Angela Berzeg´e haber verildi. Angela Berzeg, Armutlu'ya gelip, köpeği evlerine götürdü.

BIRAKILDIĞI YA DA KAÇTIĞI DEĞERLENDİRİLDİ

MAĞARALAR DA ARANDI
Jandarma ve arama kurtarma ekipleri 110 kişiden oluşan ekiple, Korhan Berzeg'i arama çalışmasını sürdürüyor. Tina'nın bulunduğu bölgedeki aramaları yoğunlaştıran ekipler, bölgede bulunan mağara, metruk yapı, kullanılmayan ev ve ahırları araştırıyor. Tina'nın bulunduğu gün ve öncesinde Armutlu Mahallesi'ne gelen tüm araçların plakalarını araştırıp sürücülerini sorgulayan jandarma, yapılan tüm ihbarları da değerlendiriyor.

Alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
berzegin, çıktı, korhan, köpeği, sonucu, tahlil, tinanın


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Tarkan'ın Köpeği Kurt Asi Ruh Trend Sözlük 8 23 Temmuz 2023 20:37
Sokak köpeği sorununu en net gösteren kare KoJiRo Ülkemizden Haberler 1 12 Temmuz 2023 18:42
Tina Turner ölümünün ardından bir numara oldu Zeytin Dünyadan Haberler 1 26 Mayıs 2023 21:09
FBI Direktörü: Covid-19 Wuhan'daki bir laboratuvar kazası sonucu ortaya çıktı Zeytin Dünyadan Haberler 0 01 Mart 2023 16:18
Tina Turner'ın ikinci evlat acısı: Oğlunun ölüm nedeni belli oldu Zeytin Dünyadan Haberler 0 13 Aralık 2022 11:45




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net