Forum Logo




İstanbul Şirinevler'de bir binada patlama meydana geldi: 1 ölü, 4 yaralı

Ülkemizden son dakika gelişmelere en sıcak haberlere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Eylül 2023, 16:22   #1
Çevrimdışı
Savaşın iyisi, barışın kötüsü yoktur.
İstanbul Şirinevler'de bir binada patlama meydana geldi: 1 ölü, 4 yaralı




İstanbul Şirinevler'de bir binada patlama meydana geldi: 1 ölü, 4 yaralı
Www.TrendForum.Net

Son dakika! İstanbul Şirinevler'de bir binada patlama meydana geldi. Doğal gaz kaynaklı olduğu belirtilen patlamada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı. Bölgeden gelen görüntüler ise durumun vahametini ortaya koyuyor.

İstanbul Şirinevler'de bir apartman dairesinde patlama oldu. Patlamanın doğal gaz kaynaklı olduğu belirtilirken, olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Bölgeden gelen görüntülerde patlamanın meydana geldiği sokağın savaş alanına döndüğü görülüyor.



ÇEVREDEKİLER TAHLİYE EDİLİYOR

Kazım Karabekir Caddesi'ndeki bir binanın 5. katında meydana gelen patlama büyük korku yaşattı. Patlama hakkında bilgi veren Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, "En üst katta bir doğalgaz patlaması var. Ona bağlı olarak yangın başlamış. Belediye olarak ilk andan itibaren oradayız. Çevrede tahliye çalışmaları başladı. Vatandaşlar binanın etrafından uzaklaştırıldı. Ciddi bir ses duyuldu, bizler de duyduk." ifadelerini kullandı.

1 ÖLÜ, 4 YARALI VAR

Valilikten yapılan açıklamada, "Bahçelievler İlçesi Şirinevler Mahallesi'nde bir binada meydana gelen ve doğal gaz sıkışması kaynaklı olduğu değerlendirilen patlamada ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetmiş, 2'si ağır toplam 4 kişi de yaralanmıştır. Olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır." ifadeleri kullanıldı.
ORTALIK SAVAŞ ALANI GİBİ

Öte yandan patlamanın şiddetiyle çevredeki binalar ve dükkanlar da zarar gördü. Binalardan moloz, beton ve cam parçaları koparken patlamanın şiddetiyle bazı ağaçlar devrildi. Sokaktaki park halindeki araçların bir kısmı ise zarar gördü.
Bölgeden gelen ilk görüntüler:











haberler.com
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
binada, bir, geldi, meydana, patlama, yaralı, İstanbul, ölü, Şirinevlerde


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Son Dakika: İstanbul Şirinevler'de bir binada patlama meydana geldi, ekipler olay yerinde Beatrice Ülkemizden Haberler 0 28 Eylül 2023 15:39
SON DAKİKA | İstanbul ve Ankara'da hissedilen deprem meydana geldi Beatrice Ülkemizden Haberler 3 23 Kasım 2022 14:42
Trend forum'da patlama 4 yaralı 2 ölü! Er Şaban Komedi ve Mizah 8 09 Kasım 2022 07:13
Meksika’da 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi KoJiRo Dünyadan Haberler 0 26 Mayıs 2022 21:34
BAE'de restoranda patlama meydana geldi: 2 ölü KoJiRo Dünyadan Haberler 0 23 Mayıs 2022 22:02




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net