Forum Logo




3 kardeşin ölümünde büyük ihmal! Acılı aile isyanda, gözler belediyeden gelecek açıklamada

Ülkemizden son dakika gelişmelere en sıcak haberlere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 04 Ekim 2023, 16:05   #1
Çevrimdışı
Savaşın iyisi, barışın kötüsü yoktur.
3 kardeşin ölümünde büyük ihmal! Acılı aile isyanda, gözler belediyeden gelecek açıklamada




3 kardeşin ölümünde büyük ihmal! Acılı aile isyanda, gözler belediyeden gelecek açıklamada
Www.TrendForum.Net

İstanbul Sancaktepe'de 2 gündür kayıp olan 3 kardeşin cansız bedenleri bir inşaatın su dolu temelinde bulundu. 3 evladın acısıyla kahrolan baba, top peşinde koşan çocuklarının ihmal nedeniyle o çukura düştüğünü iddia etti. Kameralarla görüntülenen inşaat alanının girişinde ise Sancaktepe Belediyesi Geçici Depolama Alanı tabelası olduğu görüldü. İhmal iddialarının ardından belediyenin açıklama yapması bekleniyor.

İstanbul'da kayıp olarak aranan 3 kardeşin cansız bedeni, bir inşaat temelinde bulundu. Çocukların kaçan toplarının peşinden su dolu temele düşüp can verdiği tahmin edilirken acılı baba, inşaat alanında ihmal bulunduğunu söyleyerek isyan etti. Öte yandan kaydedilen görüntülerde cemevi inşaatı olduğu öğrenilen bölgede, Sancaktepe Belediyesi Geçici Depolama Alanı tabelası olduğu görüldü. Bununla birlikte gözler, belediyeden yapılacak açıklamaya çevrildi.


CANSIZ BEDENLERİ BULUNDU

Sancaktepe'de kaybolan 3 erkek kardeşin sabaha karşı cansız bedenleri bulundu. Hilal Mahallesi Gülpembe Sokak'taki cemevi inşaatının yağmur suyuyla dolu temelinde gece saatlerinde cansız bedenleri bulunan 7 yaşındaki Berat, 9 yaşındaki Baran ve 11 yaşındaki Batuhan Sağın'ın, Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsi işlemleri tamamlandı. Baba Ayvaz Sağın ve yakınları tarafından teslim alınan 3 kardeşin cenazeleri, Sancaktepe'deki Saruhan Camisi'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Yenidoğan Mezarlığında toprağa verilecek.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Sancaktepe'de önceki gün kaybolan 3 kardeşin cesedinin bir inşaatın temelindeki suda bulunmasına ilişkin soruşturma başlattı.

BABA İSYAN ETTİ: NE BİR ÖNLEM VAR NE BİR GÜVENLİK

Öte yandan çocukların babası da olayda ihmal olduğunu öne sürerek isyan etti. baba Ayvaz Sağın "Herhalde top düştü oraya. Onu alayım derken düştüler mi, kaydılar mı ne olduysa bilmiyoruz." dedi. İnşaat alanında herhangi bir önlem alınmadığını dile getiren Sağın, "İhmal var. Çocuğun boğulduğu yerde ne bir önlem var ne bir güvenlik var. Su dolmuş, etraf çamur. Okulun dibinde, okula 60 metre var yok, öğrencilerin geçtiği bir yol. Sırf benim çocuğum için değil, herkesin çocuğu için orada bir ihmal var. Oradaki ihmal olmasa belki benim 3 çocuğum şu an hayattaydı. İhmal 3 çocuğumuzu aldı yuttu." ifadesini kullandı.
GÖZLER SANCAKTEPE BELEDİYESİ'NDE

Alanın Sancaktepe Belediyesi'ne ait geçici depolama alanı olduğu, çocukların can verdiği su dolu temelin ise cemevi inşaatına ait olduğu öğrenildi.
Kaynak: Haberler.com / Hukuk
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
açıklamada, acılı, aile, belediyeden, büyük, gelecek, gözler, ihmal, isyanda, kardeşin, ölümünde


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
acılı ayran Beatrice Trend Sözlük 8 14 Mayıs 2023 16:29
Acılı Ezme Tarifi Fiona Salatalar 0 12 Nisan 2023 02:01
Airfryer'da Acılı Tavuk Kanatları Tarifi Beatrice Airfryer Tarifleri 2 27 Mart 2023 15:16
Güneş Batınca Hareket Edemeyen İki Kardeşin Çözülemeyen Hastalığı Beatrice Enteresan Olaylar 0 21 Kasım 2022 15:29
Acılı Ezme DeepSilence Trend Ansiklopedi 0 06 Haziran 2022 09:25




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net