Forum Logo




Yurtta satırlı vahşet! Sami'nin başını kesen sanığın cezasına itiraz, reddedildi

Ülkemizden son dakika gelişmelere en sıcak haberlere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 19 Ekim 2023, 13:29   #1
Çevrimiçi
Yurtta satırlı vahşet! Sami'nin başını kesen sanığın cezasına itiraz, reddedildi




Yurtta satırlı vahşet! Sami'nin başını kesen sanığın cezasına itiraz, reddedildi
Www.TrendForum.Net



Olay, 7 Aralık 2021'de Kepez ilçesi Kültür Mahallesi Hürriyet Caddesi'ndeki Antalya İlim ve Kültür Derneği'nin (Alim Derneği) 4 katlı öğrenci yurdunun yemekhanesinde meydana geldi. Yurdun aşçısı İhsan Güney, duvara dayadığı Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Mehmet Sami Tuğrul'un başını satırla kesti. Güney, kestiği başı, Tuğrul'un göğsünün üzerine koyarak "Deccal'i vurdum" diyerek bağırdı. Güney, satırı da gencin göğsünün üzerine bıraktı. Olayı gören öğrencilerden biri, yemekhanenin kapısını kapatıp, kilitledikten sonra polisi aradı. İhbarla öğrenci yurduna gelen polis, İhsan Güney'i gözaltına aldı. Kısa süre önce yurtta aşçı olarak işe başladığı öğrenilen ve psikolojik rahatsızlıkları olduğu iddia edilen şüpheli, tutuklandı.

İNDİRİMSİZ AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET

Antalya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde mart ayında görülen karar duruşmasında sanık Güney'e, 'canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürme' suçundan indirimsiz ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası verildi. Hükme, sanığın akıl sağlığına ilişkin geçerli rapor alınmadan karar verildiği, suç vasfında hata yapıldığı ve indirim hükümlerinden yararlandırılmadığı gerekçesiyle itiraz edildi. Dosyaya bakan Antalya Bölge Adliye Mahkemesi 1'inci Ceza Dairesi, itirazı reddetti.

GEREKÇELİ KARAR AÇIKLANDI

Ret kararının gerekçesinde, sanık Güney'in Mehmet Sami Tuğrul'u 35 yerinden bıçaklayıp, satırla başını gövdesinden ayırarak 'eziyet çektirmek suretiyle insan öldürme' suçunu işlediği kaydedildi. Ayrıca iddialar, savunmalar, tanık beyanları, olay yeri incelemeleri, el koyma tutanakları, otopsi raporu ile tüm dosya içeriğine göre, suçun sübutunun (şüpheye yer bırakmayacak şekilde) kabulünde isabetsizlik görülmediği belirtildi. Gerekçede, sanık Güney'in ceza ehliyeti yönünden alınan raporunun denetime açık ve hükme yeterli olduğu belirtilerek, bu hususlarda hukuka aykırılık bulunmadığı açıklandı.


Alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 19 Ekim 2023, 17:03   #2
Çevrimiçi
Diamond Üye
Yanıt: Yurtta satırlı vahşet! Sami'nin başını kesen sanığın cezasına itiraz, reddedildi




Allahım ne kadar vahşice bir şey..Çok üzüldüm,gencecik insan gitti.
__________________
Şimdi düşersem gökyüzünden ıslanır yanaklarım
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
başını, cezasına, itiraz, kesen, reddedildi, saminin, sanığın, satırlı, vahşet, yurtta


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Endonezya'da domuz eti yemeden önce besmele çeken fenomen 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı BBQ SAUCE Dünyadan Haberler 0 20 Eylül 2023 17:08
Terra LUNA Kurucusu Do Kwon 4 Ay Hapis Cezasına Çarptırıldı! DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 20 Haziran 2023 09:28
Galatasaray, Ali Sami Yen'in doğum gününü kutladı DeepSilence Galatasaray 0 27 Mayıs 2023 10:24
Rap yapanlarla tartışan düz insan sami'ler Er Şaban Trend Sözlük 12 04 Kasım 2022 11:17
2.5 milyon Euro reddedildi! KoJiRo Beşiktaş 0 11 Haziran 2022 15:00




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net