Forum Logo




CHP'nin İzmir adayı belli gibi! Özgür Özel, Cemil Tugay ile görüştü: Sizi tek isim olarak MYK'ya götüreceğiz

Ülkemizden son dakika gelişmelere en sıcak haberlere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 29 Ocak 2024, 18:28   #1
Çevrimdışı
I'm great
CHP'nin İzmir adayı belli gibi! Özgür Özel, Cemil Tugay ile görüştü: Sizi tek isim olarak MYK'ya götüreceğiz




CHP'nin İzmir adayı belli gibi! Özgür Özel, Cemil Tugay ile görüştü: Sizi tek isim olarak MYK'ya götüreceğiz
Www.TrendForum.Net

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayıyla ilgili siyaset kulislerini hareketlendiren sıcak bir gelişme yaşandı. Kulislerde yer alan gelişmeye göre CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Merkezi'nde görüştüğü İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı ve halihazırda Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'a, "İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan adaylığınızı uygun gördük. Sizi tek isim olarak MYK'ya götüreceğiz. Burada onaylanırsanız Parti Meclisi'nde karar bağlayacağız." dedi.


CHP'nin yaklaşan yerel seçimler için İzmir adayı hala belli olmamışken siyaset kulislerini hareketlendiren bir gelişme yaşandı. Kulislerde yer alan iddiaya göre CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Merkezi'nde görüştüğü Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'a "İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan adaylığınızı uygun gördük." dedi.

ÖZEL, CEMİL TUGAY İLE GÖRÜŞTÜ

Gazeteci İsmail Saymaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CHP'nin İzmir adayıyla ilgili dikkat çeken bir kulis bilgisini paylaştı. Saymaz, CHP lideri Özel'i, CHP Genel Merkezi'nde görüştüğü Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'a "İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan adaylığınızı uygun gördük. Sizi tek isim olarak MYK'ya götüreceğiz. Burada onaylanırsanız Parti Meclisi'nde karar bağlayacağız." dediğini yazdı.
Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay
TUNÇ SOYER PAYLAŞIM YAPMIŞTI

Öte yandan önceki gün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İzmir üzerinden yürütülen polemiklerin asıl maksadı, Türkiye'de güçlü muhalefeti bölmek, zayıflatmaktır. Tabanda mümkün olan en güçlü işbirliklerini yaratmak ve tabanın sesine kulak vermek mecburiyetindeyiz. Toplumsal muhalefeti büyütmek için mücadeleye devam edeceğim." ifadelerini kullanmıştı.
CEMİL TUGAY KİMDİR?

Öğretmen bir baba ve ev hanımı bir annenin çocuğu olarak, 1967 yılında babasının mecburi hizmeti sırasında Van'da dünyaya geldi. İzmir İnönü Lisesi'nin ortaokul bölümünden 1980 yılında, lise bölümünden ise 1983 yılında mezun oldu. 1989 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi. Çorum ve Tire'de 4 yıl pratisyen hekimlik yaptı.
1993-2000 yılları arasında Plastik Cerrahi ihtisası yaptı, 2000 yılında ise İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzman doktorluğunu aldı. 1997'de ABD, Cleveland Clinic'te 1 yıl araştırmacı doktor olarak çalıştı. Uzman olduktan sonra 2001-2005 yılları arasında Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde, 2005-2009 yılları arasında da İzmir Çiğli Kent Hastanesi'nde Plastik Cerrahi uzmanı olarak görev yaptı.
2009 yılında Karşıyaka'da serbest hekimlik yapmaya başladı ve bir süredir Alsancak'ta faaliyet gösteren muayenehanesini, belediye başkanı seçilmesinin ardından kapattı. Evli, 2'si kız biri erkek, üniversite, lise ve ilkokulda öğrenim görmekte olan 3 çocuğu bulunan Tugay, İngilizce ve Fransızca konuşuyor.
Kaynak: Haberler.com / Politika
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 10 Mart 2024, 16:19   #2
Çevrimdışı
Trend Üye
Yanıt: CHP'nin İzmir adayı belli gibi! Özgür Özel, Cemil Tugay ile görüştü: Sizi tek isim olarak MYK'ya götüreceğiz




chpnin adayı kim olursa olsun bu sefer alabileceklerini sanmıyorum hamza dağ karşısında. kadın girişimcilere destek, annelere destek, kreşler, öğrencilere burs, ulaşım projeleri zaten çok iyi. izmirlilerin sesini duyan biri oldu artık
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
adayı, belli, cemil, chpnin, gibi, görüştü, götüreceğiz, ile, isim, mykya, olarak, sizi, tek, tugay, İzmir, özel, özgür


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
CHP’de Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyeleri belli oldu (9 isim Özgür Özel’in PM listesini deldi) Zeytin Ülkemizden Haberler 0 06 Kasım 2023 15:40
CHP’de 'değişim' kazandı: Özgür Özel'in Kemal Kılıçdaroğlu'nu yenerek Genel Başkan seçilmesi ne anlama geliyor? Beatrice Ülkemizden Haberler 3 06 Kasım 2023 11:40
Özgür Özel kimdir? Beatrice Tarih / Siyaset 0 05 Kasım 2023 12:47
İYİ Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale oldu BBQ SAUCE Ülkemizden Haberler 0 20 Eylül 2023 17:24
Göztepe, Southampton'la İzmir'de özel maça çıkacak DeepSilence Spor Dünyası 0 16 Haziran 2023 15:57




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net