Forum Logo




Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı sonrası Kılıçdaroğlu'ndan yeni başörtüsü çıkışı

Ülkemizden son dakika gelişmelere en sıcak haberlere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 23 Ekim 2022, 08:48   #1
Çevrimiçi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı sonrası Kılıçdaroğlu'ndan yeni başörtüsü çıkışı




Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı sonrası Kılıçdaroğlu'ndan yeni başörtüsü çıkışı
Www.TrendForum.Net

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başörtüsü düzenlemesiyle ilgili "Hadi, sıkıyorsa gel bu işi referanduma götürelim" çağrısında bulunmasının ardından CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan "Var mı sende o cesaret?" yanıtını vermişti. Konuya ilişkin canlı yayında da konuşan Kılıçdaroğlu, "Başörtüsü yasağını biz kaldırdık diyorlar ama hikaye. Yasağı kaldıran bu kardeşinizdir. Bunu propaganda aracı olarak hiç kullanmadım" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Malatya'da yaptığı konuşmasında Kılıçdaroğlu'nun gündeme getirdiği başörtüsü düzenlemesiyle ilgili, "Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı milletimizin kabuk bağlamış başörtü meselesini yeniden açtı. Biz hazırlıkları yaptık, Anayasa değişikliğini Meclis'e göndereceğiz. Şunu da yapabiliriz, ilk defa bugün Malatya'da açıklıyorum. Hadi, sıkıyorsa gel bu işi referanduma götürelim. Parlamentoda bu iş çözülmüyorsa kararı millet versin" açıklamalarında bulunmuştu.

KILIÇDAROĞLU: VAR MI SENDE O CESARET?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözlerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi. Kemal Kılıçdaroğlu "Ne oldu, çakma Orban'lık mı yapacaksın Erdoğan? Burası Türkiye, Macaristan değil. Kanun teklifini destekle, ne referandumu… Kaçmazsan bu iş çözülür; erkekler kadınların giyim kuşamını konuşamaz hale gelir. Var mı sende o cesaret?" ifadelerini kullandı.



"BAŞÖRTÜSÜ YASAĞINI KALDIRAN BU KARDEŞİNİZDİR"

Bu polemiğin ardından Sivas'ta Kanal 58'de yayınlanan 'Gündem Özel' programına konuk olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başörtüsü meselesiyle ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Gücü elinde tutan irade, bir başkasına zarar vermişse o zararını görmesi, bilmesi ve gerekirse artık helalleşelim demesi lazım. Başörtüsü dolayısıyla, gittim bu ailelerle de konuştum. Birisi anlatırken ağladı, nasıl haksızlık yapıldığını, nelerin yapıldığını anlattı. Bunu yapan kim? Devlet. Başörtüsü yasağını biz kaldırdık diyorlar ama hikaye. Yasağı kaldıran bu kardeşinizdir. Bunu propaganda aracı olarak hiç kullanmadım. Kadının kılık kıyafetiyle siyasetçi uğraşmaz. Kadın istediği gibi giyinir. Siyasetçinin ne işi var burada?" dedi.

"BU YASA ÇIKMASIN DİYE ÇAMURA YATIYORLAR"

Sözlerini sürdüren Kılıçdaroğlu, "Diyorlar ki anayasayı değiştirelim, aileyi koruyacakmışız. Bu yasa çıkmasın diye çamura yatıyorlar. Zaten aile korunuyor. Aile toplumun temel taşıdır. Sırf bunu referanduma götüreceğiz falan filan... Orban'la aynı yolda gidersek acaba bir şey yapabilir miyiz diye düşünüyor. Ama Bay Kemal bunu yemez. Bizim samimiyetimize inanıyorlar. Her kadın güzel görünmek ister, ben ona niye müdahale edeyim? Ne hakkım var" ifadelerini kullandı.

'ERDOĞAN 50 SORU SORSUN, BEN 1 SORU SORAYIM'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı TV'ye tartışmaya davet etmesine de değinen Kılıçdaroğlu, "Siyasetin görevi bu bereketli topraklarda hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesidir. Derin yoksulluk var. Beyefendi oturmuş gel efendim şunu yapalım bunu yapalım. Kendisine söyledim. Yüreğin yetiyorsa TV'de çıkarsın karşıma dedim. O 50 soru sorsun, ben 1 soru sorayım. Benim verilmeyecek hesabım yoktur. Benim çocuklarımın ne iş yaptığını kimse bilmez. Tek hedefim herkes huzur içinde yaşası" dedi.

Haberler.com / Emre İliksiz
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 23 Ekim 2022, 09:23   #2
Çevrimdışı
Charismax
Yanıt: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı sonrası Kılıçdaroğlu'ndan yeni başörtüsü çıkı




Akp onu kullandığı için oy alıyor kemal kılıçdaroğlu bu konuda haklı bence.. Ben chp tarafının yönetim'de olanlarını zerre sevmem hiç oralı bile olmam ama bu sefer haklı kemal k. Tayyip yanaşmıyor çünkü oy almak için kullanacağı şey elden gitmiş oluyor
__________________
Ben sene
Sen mene
Takka tukka
Mukasko tukka
Lehzen ahzen
Kabren mahzen
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 23 Ekim 2022, 09:59   #3
Çevrimiçi
Gold Üye
Yanıt: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı sonrası Kılıçdaroğlu'ndan yeni başörtüsü çıkı




KK her konu ve her ortamda RTE’yi ortadan siler atar. Cevap dahi veremez çünkü bildiği bir şey yok. Zaten bu adam seneye kazanırsa hepimize geçmiş olsun. Geleceğimiz için herkes biraz düşünsün, beynini çalıştırsın. Çevremizdeki insanları uyaralım, bilinçlendirelim. Artık YETER!
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 24 Ekim 2022, 03:48   #4
Çevrimdışı
Your Ego, My Lego
Yanıt: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı sonrası Kılıçdaroğlu'ndan yeni başörtüsü çıkı




Çözülüp gündemden düşmesini istediğim bir konu
__________________
Değil mi ki çiğnenmiş inancın en seçkini,
Değil mi ki yoksullar mutluluktan habersiz,
Değil mi ki ayaklar altında insan onuru,
#SOMA
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
başörtüsü, çağrısı, cumhurbaşkanı, çıkışı, erdoğanın, kılıçdaroğlundan, sonrası, yeni


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
kemal kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olması Beatrice Trend Sözlük 8 12 Mart 2023 17:54
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Asgari ücret zammıyla ilgili bundan öncekilerden çok daha fark Zeytin Ülkemizden Haberler 0 14 Ekim 2022 12:56
Mehmet Ali Erbil, hastane çıkışı ağladı KoJiRo Ünlülerin Dünyası 2 30 Haziran 2022 13:59
Intel Laboratuvarları’ndan Yeni Entegre Fotonik Araştırması KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 29 Haziran 2022 19:53
Hande Sarıoğlu'ndan yeni paylaşım KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 08 Haziran 2022 15:07




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net