Forum Logo




Yer: Tekirdağ! Misafirliğe çağırdığı akrabasının evini "kiralık hırsıza" soydurttu

Ülkemizden son dakika gelişmelere en sıcak haberlere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 23 Ekim 2022, 11:39   #1
Çevrimdışı
Yer: Tekirdağ! Misafirliğe çağırdığı akrabasının evini "kiralık hırsıza" soydurttu




Yer: Tekirdağ! Misafirliğe çağırdığı akrabasının evini "kiralık hırsıza" soydurttu
Www.TrendForum.Net

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde akrabaları tarafından misafir edilen yaşlı kadının evine kiralık hırsız gönderip 3 milyon değerindeki altın ve paraları çaldılar. Hırsızların peşine döşen polis ekipleri, hem hırsızları yakaladı hem de altın ve paraları sahibine teslim etti.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde yaklaşık 20 gün önce meydana gelen olayda, ilçede yaşayan 56 yaşındaki R.B.' isimli kadının evinde 3 milyon değerinde ziynet ve para olduğunu öğrenen M.Ç. altın ve paraları çalmak için ilçede N.A. ve E.Y. ile plan yaptı. Aynı zamanda R.B.'nin akrabası olan M.Ç., hazırladıkları plana, E.Y.'ninde Diyarbakır'dan tanıdığı 'Bezo' lakaplı L.Ç.'yide dahil etti.

KİRALIK HIRSIZLA AKRABASINI SOYDURTTU

Hırsızlık şüphelileri yaptıkları planda M.Ç., akrabası olan yaşlı kadını misafirlik bahanesi ile eve davet ederken, kiraladıkları 'Bezo' lakaplı hırsız L.Ç. ise evde bulunan 3 milyon değerindeki altın ve paraları çaldı. Hırsızlık olayından sonra M.Ç. evde oyaladığı R.B.'yi evine gönderirken, şüpheliler ise kayıplara karıştı. O gece evine dönen R.B., evdeki ziynet ve paraların olmadığını fark ettikten sonra altınların bir kısmının sahibi olan kızı E.G.'ye haber verdi. Kısa sürede ilçeye gelen E.G. annesi R.B. ile polise giderek şikayette bulundu.

POLİS İNCE ELEYİP SIK DOKUDU

Bunun üzerine Malkara Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ve Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan kamera, saha ve istihbari çalışmalar neticesinde hırsızlık olayının 20 gün önce planlandığı, müştekilerin misafir olarak gittiği akrabaları tarafından oyalandığı, hırsızlık olayının bu sırada gerçekleştiği tespit edildi.

ALTINLARIN TAMAMI TESLİM EDİLDİ

Konu ile ilgili olarak yapılan teknik ve fiziki çalışmalar sonucu hırsızlık olayını M.Ç., E.Y., L.Ç. ve N.A.isimli şahısların gerçekleştirdiği belirlendi. E.Y. ve L.Ç. isimli şahıslar İstanbul'da, M.Ç. ve N.A. ise Malkara ilçesinde düzenlenen operasyon sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan ilk sorgu ve araştırmalarda eve girip altınları alması için Diyarbakır'dan çağrılan L.Ç.'nin 50'ye yakın suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Çalınan yaklaşık 3 milyon TL değerinde bilezik, reşat altın, yüzük, kolye, zincir, küpe ve nakit paranın tamamı ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi. Şüpheli şahıslar, sorgulamalarının ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

"NE BİZ UYUDUK NE POLİS EKİPLERİ UYUDU"

Tekirdağ Polisine defalarca teşekkür eden E.G. gazetecilere yaptığı açıklamada, "Ne biz uyuduk ne de polis ekipleri uyudu. Benim 25 senelik, annemin ise 50 senelik birikimi. Helal yoldan, temizlik yaparak kazandık o paraları. Bize pusu kurdular, tuzak kurdular. Allah razı olsun ortaya çıkardılar. Teşekkür ediyoruz. Çok sağ olun" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 23 Ekim 2022, 11:40   #2
Çevrimiçi
Yanıt: Yer: Tekirdağ! Misafirliğe çağırdığı akrabasının evini "kiralık hırsıza" soydu




Daha neler duyucaz
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
akrabasının, çağırdığı, evini, kiralık hırsıza, misafirliğe, soydurttu, tekirdağ, yer


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Üstteki üye size misafirliğe gelse ne ikram edersiniz? Rima Trend Oyunlar 376 02 Mayıs 2024 11:21
Russell: "Zorluklardan sonra başarının tadı "çok daha tatlı" olacak" KoJiRo Formula 1 0 27 Haziran 2022 19:51
Röhrl: "Schumacher, acımasız ve soğuk Formula 1'in kurbanı olabilir" KoJiRo Formula 1 0 07 Haziran 2022 13:44
Vettel: "Las Vegas'tan ziyade Bathurst'ta yarışmayı tercih ederim!" KoJiRo Formula 1 0 07 Haziran 2022 13:40
Bobby Portis Evini Buldu: Bucks İle Yeni Sözleşme Kapıda! KoJiRo Basketbol 0 04 Haziran 2022 17:54




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net