Forum Logo




Huay Mae Khamin Şelalesi (Tayland)

Ülkemizin ve Dünyanın en Trend Turizm bölgelerini burada görebilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 04 Ağustos 2023, 11:42   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Huay Mae Khamin Şelalesi (Tayland)




Huay Mae Khamin Şelalesi (Tayland)
Www.TrendForum.Net



Huay Mae Khamin Şelalesi, Tayland'ın Kanchanaburi bölgesinde bulunan muhteşem bir doğal güzelliktir. Şelale, Huay Mae Khamin Çayı boyunca yer alır ve Erawan Ulusal Parkı sınırları içinde yer almaktadır.

Huay Mae Khamin Şelalesi, yedi seviyeden oluşan bir kademeli şelaleler sistemi olarak bilinir. Her seviye, kristal berraklığında suya sahip göz alıcı bir şelale olup, doğal havuzlarda yüzme ve serinleme imkanı sunar. Şelalenin en üst seviyesi en büyük ve etkileyici olanıdır. Seviyeden seviyeye yükseldikçe, yürüyüş parkurları ve ahşap köprüler üzerinden geçerek şelalenin güzelliğini keşfedebilirsiniz.

Huay Mae Khamin Şelalesi, doğal çevresinin yanı sıra çevresindeki yeşillikler, ormanlar ve vahşi yaşamla da ünlüdür. Ziyaretçiler, şelalenin etrafında yürüyüş yapabilir, kuş gözlemciliği yapabilir ve çevredeki doğa parkurunda doğa yürüyüşleri yapabilir. Ayrıca, şelalenin yakınında yer alan Erawan Şelalesi de ziyaret edilebilir.

Tayland'ın Huay Mae Khamin Şelalesi, doğaseverler ve fotoğrafçılar arasında popüler bir yerdir. Doğal güzelliği, temiz suları ve yemyeşil çevresiyle göz kamaştırıcı bir manzara sunar. Ziyaretçilere dinginlik ve huzur dolu bir ortam sunarak stres atma ve doğanın tadını çıkarma imkanı verir.

Ziyaretçiler, şelalenin etrafında piknik yapabilir, dinlenme alanlarında dinlenebilir ve muhteşem manzaralar eşliğinde keyifli bir gün geçirebilir. Ancak, çevreye saygı duymak ve doğal alanı korumak için ziyaret sırasında dikkatli olmak önemlidir.

Huay Mae Khamin Şelalesi, Tayland'da görülmesi gereken doğal güzelliklerden biridir. Doğa severler ve macera arayanlar için eşsiz bir deneyim sunar ve unutulmaz anılar biriktirme fırsatı verir.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
huay, khamin, mae, tayland, Şelalesi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Tayland'da düzenlenen kadınımsı erkek yarışması DeepSilence Trend Sözlük 9 01 Ocak 2024 21:47
Khuean Srinagarindra Ulusal Parkı (Tayland) Asi Ruh Ülkemizin ve Dünyanın Turizm Trendleri 0 04 Ağustos 2023 11:41
Erawan Falls – Tayland KoJiRo Doğa Resimleri 0 07 Mayıs 2023 14:40
Phuket - Tayland Astrea Doğa Resimleri 2 22 Mart 2023 20:03
Dünyanin en uzun şelalesi (Melek şelalesi) Venezuela Beatrice Ülkemizin ve Dünyanın Turizm Trendleri 2 14 Kasım 2022 20:26




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net