Forum Logo




Đurđevića Tara Köprüsü (Karadağ)

Ülkemizin ve Dünyanın en Trend Turizm bölgelerini burada görebilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 05 Ağustos 2023, 19:25   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Đurđevića Tara Köprüsü (Karadağ)




Đurđevića Tara Köprüsü (Karadağ)
Www.TrendForum.Net



Đurđevića Tara Köprüsü, Karadağ'ın kuzeyinde, Tara Nehri üzerinde bulunan bir köprüdür. Köprü, Tara Nehri Vadisi'nde, Zabljak ile Mojkovac arasında yer alır ve çevredeki doğal güzelliklerle çarpıcı bir kontrast oluşturur.

Đurđevića Tara Köprüsü, 1940 yılında inşa edilmiş olup, mimari olarak dikkat çekici bir yapıdır. Köprü, 365 metre uzunluğunda ve 172 metre yüksekliğindedir, bu da onu Balkanlar'daki en yüksek kemer köprülerden biri yapar. Köprünün güzergahı, muhteşem manzaraları gözlemlemek ve bölgenin doğal güzelliklerini keşfetmek için turistlerin ilgisini çeker.

prü, Tara Nehri üzerindeki geçişleri sağlamak amacıyla yapılmıştır. Tara Nehri, ünlü Tara Kanyonu'nu oluşturan bir nehir olup, kristal berraklığı ve muhteşem manzaralarıyla ünlüdür. Köprü, bölgenin doğal güzelliklerini keşfetmek isteyenler için bir başlangıç noktası veya mola noktası olarak hizmet verir.

Đurđevića Tara Köprüsü, turistler için bir cazibe merkezi haline gelmiştir. Köprünün üzerinde yürüyüş yapabilir, manzaraları fotoğraflayabilir ve çevredeki doğal alanlarda yürüyüş yapabilirsiniz. Ayrıca, bungee jumping gibi macera sporları da köprüde gerçekleştirilebilir.

Đurđevića Tara Köprüsü, Karadağ'ın doğal güzelliklerini keşfetmek ve Tara Nehri Vadisi'nin etkileyici manzaralarını gözlemlemek için ziyaret edilebilecek bir yerdir. Bölgede bulunan diğer turistik yerler, Durmitor Ulusal Parkı, Tara Nehri'nde rafting yapma imkanı ve Zabljak şehri gibi yerlerdir. Köprü, Karadağ'ın turistik cazibe merkezlerinden biri olarak önemli bir rol oynar.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
Đurđevića, karadağ, köprüsü, tara


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Tara Nehri (Karadağ) Asi Ruh Ülkemizin ve Dünyanın Turizm Trendleri 0 05 Ağustos 2023 19:24
İki Düğün Arası - Yaşar Karadağ DeepSilence Kitap Özetleri - Kitap Tanıtımları 0 01 Temmuz 2023 10:54
EURO 2024 Seçme Turu 3/10 l Karadağ - Macaristan l Kim Kazanır ? DeepSilence Milli Takımlar 1 16 Haziran 2023 14:09
Dr. Tara Brach - Koşulsuz Şefkat DeepSilence Kitap Özetleri - Kitap Tanıtımları 0 06 Mayıs 2023 16:06
Karadağ Milli Takımı’nın Dünya Kupası Elemeleri Aday Kadrosu Belli Oldu KoJiRo Basketbol 0 12 Haziran 2022 14:54




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net