Forum Logo




Queen Elizabeth Parkı (Kanada)

Ülkemizin ve Dünyanın en Trend Turizm bölgelerini burada görebilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 08 Ağustos 2023, 05:22   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Queen Elizabeth Parkı (Kanada)




Queen Elizabeth Parkı (Kanada)
Www.TrendForum.Net



Queen Elizabeth Park, Kanada'nın Vancouver şehrinde yer alan ünlü bir şehir parkıdır. Park, 130 hektarlık bir alana yayılmıştır ve şehir merkezine yakın bir konumda bulunur. Kanada'nın en üstteki şehir parkı olmasıyla da dikkat çeker.

Queen Elizabeth Park, çeşitli doğal güzellikler, peyzaj düzenlemeleri, bahçeler ve rekreasyon alanlarıyla ziyaretçilere çeşitli aktiviteler sunar. Parkın en yüksek noktası, "Little Mountain" olarak bilinen bir tepedir ve buradan Vancouver'ın panoramik bir manzarasını görmek mümkündür.

Parkın içinde yer alan ünlü nitelikli özelliklerden biri, Bloedel Conservatory olarak bilinen büyük bir sera kompleksidir. Bu serada, çeşitli bitki türleri, egzotik kuşlar ve kelebekler bulunur. Bloedel Conservatory, ziyaretçilere tropik bir ortamda keyifli bir gezi sunar.

Queen Elizabeth Park ayrıca çeşitli bahçelerle ünlüdür. Parkın içindeki çiçek bahçeleri, güller, laleler, süs bitkileri ve yerli bitki türleri gibi çeşitli bitki örtüsüne ev sahipliği yapar. Bahar ve yaz aylarında parkta açan renkli çiçekler, ziyaretçilerin görsel bir şölen yaşamasını sağlar.

Rekreasyonel faaliyetler için de fırsatlar sunan Queen Elizabeth Park, yürüyüş parkurları, tenis kortları, piknik alanları ve golf sahaları gibi imkanlara sahiptir. Ayrıca, park içindeki restoran ve kafeler, ziyaretçilere dinlenme ve yeme içme imkanı sunar.

Queen Elizabeth Park, doğal güzellikleri, bahçeleri ve rekreasyon alanlarıyla Vancouver'da huzurlu bir ortam sunar. Yıl boyunca yerel halk ve turistler tarafından ziyaret edilen bu park, dinlenmek, doğa ile iç içe olmak ve şehir manzarasının tadını çıkarmak isteyenler için ideal bir mekandır.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
elizabeth, kanada, parkı, queen


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Nahanni Milli Parkı (Kanada) Asi Ruh Ülkemizin ve Dünyanın Turizm Trendleri 0 08 Ağustos 2023 02:25
Tombstone Bölge Parkı (Kanada) Asi Ruh Ülkemizin ve Dünyanın Turizm Trendleri 0 05 Ağustos 2023 12:48
Saksağan - Elizabeth Day DeepSilence Kitap Özetleri - Kitap Tanıtımları 0 13 Nisan 2023 23:55
The Queen's Gambit Beatrice Netflix 0 01 Ekim 2022 22:19
Elizabeth Hurley'nin Kraliçe Elizabeth paylaşımı KoJiRo Ünlülerin Dünyası 1 08 Haziran 2022 20:57




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net