Forum Logo




Glen Etive Nehri (İskoçya)

Ülkemizin ve Dünyanın en Trend Turizm bölgelerini burada görebilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 08 Ağustos 2023, 05:43   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Glen Etive Nehri (İskoçya)




Glen Etive Nehri (İskoçya)
Www.TrendForum.Net



Glen Etive, İskoçya'nın batısında, Highlands bölgesinde bulunan bir vadidir. Bu vadi, büyüleyici doğal güzellikleri ve dağ manzaralarıyla ünlüdür. Glen Etive, İskoçya'nın en ikonik ve dramatik manzaralarından bazılarına ev sahipliği yapar.

Glen Etive, derin bir vadi boyunca uzanır ve çevresinde yükselen dağlarla çevrilidir. Bu dağlar arasında Büyük Britanya'nın en yüksek zirvesi olan Ben Nevis de bulunur. Vadide, sakin ve berrak bir nehir olan Etive Nehri akar. Bu nehir, vadideki manzaraya bir güzellik katar ve ziyaretçilere doğal bir cazibe merkezi sunar.

Glen Etive, doğa severler, yürüyüşçüler ve fotoğrafçılar için popüler bir yerdir. Vadide birçok yürüyüş rotası bulunur ve bu rotalar ziyaretçilere muhteşem manzaralar ve doğal çevrenin tadını çıkarma fırsatı sunar. Yürüyüş rotaları, vadideki nehir kenarından geçerken dağ yamaçlarından geçen patikaları içerir.

Glen Etive aynı zamanda film ve televizyon yapımlarının da popüler bir çekim mekanıdır. James Bond filmlerinden biri olan "Skyfall" burada çekilmiştir. Bu nedenle, ziyaretçiler vadide yürürken veya manzarayı keşfederken tanıdık sahneleri hatırlayabilirler.

Glen Etive'e ulaşmak için, ziyaretçiler genellikle Rannoch Moor'dan vadiden içeriye doğru ilerler. Bu yolculuk sırasında ziyaretçilere etkileyici manzaralar eşlik eder. Glen Etive'ye giden yol, bazen tek şeritli ve dar olabilir, bu yüzden dikkatli bir şekilde sürmek önemlidir.

Glen Etive, İskoçya'nın doğal güzellikleriyle ünlü olan bir bölgesinde yer alır. Vadinin muhteşem manzaraları, yürüyüş rotaları ve doğal çevresi, ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim sunar. İskoçya'nın büyüleyici manzaralarını keşfetmek isteyenler için Glen Etive, görülmeye değer bir yerdir.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
etive, glen, nehri, İskoçya


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Rio Grande Nehri (ABD, Meksika) Asi Ruh Ülkemizin ve Dünyanın Turizm Trendleri 0 08 Ağustos 2023 05:40
Holyrood Park (İskoçya) Asi Ruh Ülkemizin ve Dünyanın Turizm Trendleri 1 08 Ağustos 2023 03:38
Lot Nehri (Fransa) Asi Ruh Ülkemizin ve Dünyanın Turizm Trendleri 0 08 Ağustos 2023 02:25
Tara Nehri (Karadağ) Asi Ruh Ülkemizin ve Dünyanın Turizm Trendleri 0 05 Ağustos 2023 19:24
EURO 2024 Seçme Turu 3/10 | Norveç - İskoçya| Kim Kazanır? DeepSilence Milli Takımlar 0 16 Haziran 2023 14:00




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net