Forum Logo




Şelaleleriyle ziyaretçi çeken Yahyalı turizmde hedef büyüttü

Ülkemizin ve Dünyanın en Trend Turizm bölgelerini burada görebilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Zeytin

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Ekim 2023, 17:13   #1
Çevrimiçi
Saygın Üye
Şelaleleriyle ziyaretçi çeken Yahyalı turizmde hedef büyüttü




Şelaleleriyle ziyaretçi çeken Yahyalı turizmde hedef büyüttü
Www.TrendForum.Net

Kayseri'de şelaleleriyle öne çıkan ve yerli yabancı çok sayıda turistin ziyaret ettiği Yahyalı ilçesi, 1 milyon turist ağırlamayı hedefliyor.



Kayseri'de Kapuzbaşı ve Derebağ ile turizme yeni kazandırılan Yeşilköy şelalelerinin bulunduğu Yahyalı, her yıl bölgeyi keşfetmek isteyen yerli ve yabancı binlerce ziyaretçi ağırlıyor.

Yol, merdiven, otopark, çevre düzenlemesi, seyir terası, kameriye, mescit, tuvalet ve kamp alanı gibi yatırımlarla ziyaretçi sayısını artırmayı başaran ilçedeki şelaleleri, bu yıl yaklaşık 500 bin kişi ziyaret etti.



Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, ilçede turistlerin gezip görebileceği birden fazla şelalenin bulunduğunu söyledi.



İlçede turizmin yaz kış devam ettiğini belirten Öztürk, şunları kaydetti:

"Burada turizm adına birçok güzellikler var. Ormanın yanı sıra trekking, rafting etkinliği var. Böyle bir ilçeye sahip olunca buraya 500 bin insanımız geliyor. Gerek yurt içinden gerekse yurt dışından misafir ağırlıyoruz. Bu yılki 500 bin ziyaretçi hedefini ekim ayının ortasında tutturduk. Dört mevsim ziyaretçi ağırlamak önemli. Antalya veya başka yerlerdeki gibi sadece yaz turizminde değil dört mevsim insanları ağırlayacak güzelliklere sahibiz. Bundan sonraki hedefimiz ilçede 1 milyon ziyaretçiyi ağırlamak."



"ESNAFIMIZ BU YILI BEREKETLİ GEÇİRDİ"
Turizmden ilçedeki esnafın da kazandığını vurgulayan Öztürk, "Yahyalı'da balımızı, kirazımızı, kilimimizi ve halımızı pazarlama imkanı oluyor. Yahyalı esnafımız gelir kazanmış oluyor. Gayemiz buradaki ekmek yiyen esnafımızın göç vermemesi. Esnafımızı burada tutabilmenin gayreti ve kaygısındayız. Esnafımız bu yılı bereketli geçirdi" diye konuştu.



Öztürk, bölgedeki turizmin gelişmesi için yapılan yatırımlara Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve kaymakamlığın, Yahyalı Belediyesi ile beraber önemli destek verdiğini ifade etti.



Yatırımların devam edeceğini vurgulayan Öztürk, ilçeye cam seyir terası ve sallanan köprünün de yapılacağını sözlerine ekledi.

NTV
Efrasiyab bunu beğendi.
__________________
Eski bir kadınım ben,
Siyah-Beyaz fotoğrafları,
45'lik plakları özlüyorum...
Yine bir gül nihal alıyor gönlümü
eteklerim uçuşarak vals yapıyorum..
Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum
Yelpaze ile serinlemek,
Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum.
Yüzüne bakmaya utandığım,
elimi tutmaya kıyamayan,
Aşklar hayal ediyorum...
Eski bir kadınım ben,
İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı,
Ölmek istemiyorum...
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
büyüttü, çeken, hedef, turizmde, yahyalı, ziyaretci, Şelaleleriyle


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Profilinize gelen en son ziyaretci mesajı kimden ? Candres Trend Oyunlar 20 07 Ağustos 2023 16:02
Safranbolu ve Amasra'ya bayram tatilinde ziyaretçi akını Zeytin Ülkemizin ve Dünyanın Turizm Trendleri 3 05 Temmuz 2023 21:45
Trabzon Akvaryum'a ziyaretçi akını Zeytin Ülkemizin ve Dünyanın Turizm Trendleri 2 05 Temmuz 2023 21:41
Şelaleler diyarı Yahyalı'ya bu yıl 500 bin ziyaretçi bekleniyor Zeytin Ülkemizin ve Dünyanın Turizm Trendleri 24 14 Haziran 2023 16:03
Adıyaman'daki 1800 yıllık Sofraz tümülüsleri için hedef 10 bin ziyaretçi Zeytin Kültür & Sanat & Tarih 1 16 Aralık 2022 10:58




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net