Forum Logo




Vizesiz Tatile Gidilecek Ülkeler

Ülkemizin ve Dünyanın en Trend Turizm bölgelerini burada görebilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Beatrice

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 27 Ekim 2022, 13:08   #1
Çevrimiçi
Vizesiz Tatile Gidilecek Ülkeler




Vizesiz Tatile Gidilecek Ülkeler
Www.TrendForum.Net

Vizesiz Tatile Gidilecek Ülkeler

TrendForum.Net

Vize konusu çok sıkıntılı bir konu. Gitmek istediğiniz ülke için ucuz bir bilet bulduğunuzda hemen satın almak istersiniz. Ancak bilet satın aldıktan sonra vize alabilmenize gerek yoktur. Dolayısıyla biletiniz promosyon dersi ise, insanlar ucuz olduğu için vize almadıkları için ellerinde kaldıkları için bilet aldıkları için yanacaktır.

Ülkemizde bu sorunu çözmenin tek yolu, en azından Avrupa ülkelerinde / bölgelerinde yeşil pasaport sahibi olmaktır, ancak bazı meslek grupları da bu pasaportu kullanabilir. Bu imkana sahip değilseniz, tek seçeneğiniz vizesiz tatil için o ülkelere gitmektir. Ülkeler arası anlaşmalar sayesinde bu vize evrakları birbirinden kurtulabilir, kolaylıkla turist gezisi yapabilirsiniz.

Vizesiz Tatil Yerleri

Bir balayı için veya tamamen arkadaşlarınızla seyahat amaçlı vizesiz tatile gidilecek ülkeler ile vize sorunu olmandan tatilinizi planlayabilirsiniz. Sizler için bazı popüler vizesiz tatil yerlerini listeledik. İşte onlar;

Vizesiz Sırbistan

Önce Sırbistan ile başlayalım. Tabii Sırbistan denilince akla doğrudan Belgrad geliyor. Belgrad, Tuna Nehri kıyısında yer alan bir Balkan ilidir ve çok popülerdir. Tarihi yapısı ve gelişmişlik düzeyi insanların tatil tercihlerini artırmıştır. Bu şehirde konaklama Avrupa ülkelerinden çok daha ucuz, özellikle önceden rezervasyon yaptığınızda lüks otellerde uygun fiyatlarla konaklayabilirsiniz. Belgrad’a gittikten sonra birçok tarihi eser ve müzeyi gezmelisiniz.

Şehrin her köşesinde yüzlerce yılın izlerini görebilirsiniz. Ayrıca tramvay ile şehir içi ulaşım çok kolay hale geliyor. Sırbistan’ı tercih etmelisiniz, gece hayatında çok popüler, özellikle öğrenci olduğunuz zamanlarda arkadaşlarınızla ziyaret ediyor.

Vizesiz Rusya

Elbette vizesiz bir diğer önemli ülke de Rusya. Bildiğiniz gibi her yaz binlerce Rus turist ülkemize akın ediyor. Elbette bir dönüş ziyaretine de ihtiyacımız var. Öncelikle dar giysiler giymenizi tavsiye ederiz. Buradaki hava -50 derece. Bu nedenle Rus turistler Aralık ayında bile ülkemizde denize girebilirler. Kışımız 0-10 derece geçiyor ve bize çok soğuk geliyor. Bu onların yazları olarak kabul edilir. Giyindikten sonra bu ülkeye girin.

Her şeyden önce Kremlin ideal bir mekan olmalı, bu bina Gotik Avrupa ülkelerine benzer mükemmel bir yapı. Bu yapı size neredeyse Rus konularını anlatabilir. Tabii yıllar içinde pek çok tadilat geçirdi ama devlet başkanının da bulunduğu bu ofis görülmeye değer. Burada yeterince vakit geçirdikten sonra kendinizi Arbat’a adamalısınız. Trafiğin olmadığı bu sokakta kendinizi bir sanatçı gibi hissedeceksiniz. O kadar çok ki, çok ünlü Rus sanatçılar bu sokakta yaşayanlar arasında sık sık karşımıza çıkıyor. Ne kadar uzun ve etkileyici bir cadde.

Ruslar da Arbat’ı ve bizi yansıtan tek cadde olarak kabul ediliyor, barların doluluğundan rahatlıkla anlayabilirsiniz. Ancak konaklama, fiyattan sıkılmanıza neden olmayacaktır. Özellikle alkol ve sigara tüketimi inanılmaz ve fiyatlar da çok uygun… Bunu yapanlara söylesek bile yalan söylemeyeceğiz.

Vizesiz Ukrayna

Odessa’da gezilecek yerler hakkında bilgiler içeren Odessa’daki tarihi yerler ile ilgili yazımızı okuyabilirsiniz. Vize almadığımız ülkeler listemizdeki diğer ülke ise Ukrayna; gece hayatının daha popüler olduğu Ukrayna, tarihi ve doğal güzellikleri ile mutlaka görülmesi gereken yerlerden biri.

Vizesiz Tayland

Her yıl milyonlarca turist alan Tayland, vizesiz ziyaret edilebilecek ülkelerden biridir.Doğal manzarası, plajları ve adaları vardır.

Dünyanın ilgi çekici yerlerinden biridir.Ayrıca dünyaca ünlü bir gece hayatına da sahiptir. Tayland’a vizesiz seyahat etmeden önce Pattaya’da neler yapabileceğimiz hakkındaki yazımıza göz atabilirsiniz.

Tayland’da gezilecek yerler; Hakikat Tapınağı, Nong Noovh Tropikal Bahçesi, Sri Racha Tiger Hayvanat Bahçesi, Sualtı Dünyası, Alnik Kusen Sara Tapınağı. Bu yerler Pattaya’da.

Vizesiz Gürcistan

Gürcistan, Batum hakkında detaylı bilgilerin yer aldığı Batum gezilecek yerler listesi Batum gezi rehberi yazımıza göz atabilirsiniz. Ülkemize yakın ve vizesiz ülkelerden biri olan Gürcistan, Gürcistan’ın Karadeniz kıyısındaki liman kenti Batum başta olmak üzere her yıl çok sayıda turist almaktadır.

Vizesiz Brezilya

Brezilya, vizesiz ülkeler listemizde ülkemizden uzak, ancak bu vizesiz ülkeler için başka bir iyi seçim. Çok popüler ülkelere gitmeyi sevmiyorum.

Amacımın kültürel seyahat ve sosyal aktiviteler olduğunu söylerseniz, Andorra ve Arjantin’in size uygun olduğu söylenebilir. Tamamen farklı bir kültür, tamamen farklı bir doğa ve inanılmaz bir kültürel yaşam.

Ufkunu genişletmek isteyen bireyler mutlaka vizesiz oldukları ülkeler arasından tercih etmelidir. Ayrıca Bahamalar, yeni evli balayı çiftleri için mükemmel bir tatil ülkesidir. Önceden rezervasyon yapmanızı ve ayrılmanızı şiddetle tavsiye ederiz.


Alıntı
Zeytin bunu beğendi.
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
gidilecek, tatile, vizesiz, Ülkeler


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Eşinizi başka biriyle tatile gönderir misiniz? Beatrice Trend Anketler 67 17 Şubat 2024 07:27
Sevgilimle Tatile Gidebilceğim Yerler Candres Trend Sorular 5 06 Aralık 2023 23:16
Ailenle birlikte tatile çıkar mısın? Beatrice Trend Sorular 23 11 Mayıs 2023 19:42




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net