Forum Logo




Burak Deniz hakkında yakalama kararı!

Ünlülerin dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 14 Ocak 2023, 08:23   #1
Çevrimdışı
I was quiet, but I was not blind.
Burak Deniz hakkında yakalama kararı!




Burak Deniz hakkında yakalama kararı!
Www.TrendForum.Net

Nilperi Şahinkaya 'nın avukatı, Burak Deniz hakkında yakalama kararı talep etti


Eylül ayında gittiği mekanda Nilperi Şahinkaya ve erkek arkadaşıyla tartıştığı iddiasıyla mahkemelik olan Burak Deniz'in geçen 4 ay içinde savcılık tarafından çağrıldığı halde ifade vermeye gitmediği ortaya çıktı. Şahinkaya'nın avukatı, Deniz hakkında yakalama kararı çıkarılmasını talep etti.

Şimdilerde Serenay Sarıkaya ile Şahmaran dizisinin çekimlerini yapan Burak Deniz, 15 Eylül'de Adana meslektaşı Nilperi Şahinkaya ve erkek arkadaşının yanına giderek tartışma çıkarmıştı. Burak Deniz, tartışmanın öğrenilmesiyle Nilperi Şahinkaya ve sevgilisinden özür diledi ancak genç oyuncu özrü kabul etmedi.



İFADE VERMEYE GİTMEDİ



Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Nilperi Şahinkaya, Burak Deniz hakkında 15 Eylül'de yaşanan kavga nedeniyle Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu. Hakkında "kasten yaralama", "hakaret", "kişilerin huzur ve sukûnunu bozmaktan dava açılan Deniz'in ifade vermediği öğrenildi. Burak Deniz'in geçen 4 ay içinde savcılık tarafından çağrıldığı halde ifade vermeye gitmediği ortaya çıktı.




YAKALAMA KARARI ÇIKARILMASINI TALEP ETTİ



Deniz'in avukatı Serdar Opak da müvekkilinin işi nedeniyle sürekli yurt içi ve yurt dışı seyahatler yaptığı iş yoğunluğu nedeniyle de ifade vermeye gitmediğini söyledi. Nilperi Şahinkaya'nın avukatı Nail Gönenli, Deniz hakkında yakalama kararı çıkarılmasını talep etti.








''Alıntı''
__________________
I don’t trust words, I trust actions..
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burak, deniz, hakkında, kararı, yakalama


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Sizin için bir kararı vermek mi zor, yoksa o kararı uygulamak mı ? Beatrice Kafamıza Göre 6 15 Kasım 2023 19:23
deniz Beatrice Trend Sözlük 4 07 Nisan 2023 23:28
Nilperi Şahinkaya, kendisine küfür ettiği söylenen Burak Deniz'le ilgili hukuki sürec KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 18 Eylül 2022 21:42
Nil Burak'tan çok üzücü haber KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 29 Haziran 2022 20:15
Burak King - Yanıyoruz KoJiRo Yerli Şarkı Sözleri 0 19 Haziran 2022 15:43




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net