Forum Logo




Gece yarısı olay ifşa! Yıldız futbolcu, Icardi'nin eşi Wanda Nara'yı taciz etti

Ünlülerin dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 26 Ocak 2023, 22:23   #1
Çevrimiçi
Gece yarısı olay ifşa! Yıldız futbolcu, Icardi'nin eşi Wanda Nara'yı taciz etti




Gece yarısı olay ifşa! Yıldız futbolcu, Icardi'nin eşi Wanda Nara'yı taciz etti
Www.TrendForum.Net

Mauro Icardi, eşi Wanda Nara'nın eski takım arkadaşı Keita Balde tarafından sosyal medya üzerinden mesajla taciz edildiğini açıkladı. Daha sonra Balde'nin eşi tarafından defalarca aranan Icardi, arama kayıtlarını da Instagram'dan paylaştı. Galatasaray'ın yıldızının paylaşımları sonrası sarı-kırmızılı taraftarlar, Balde'nin sosyal medya hesaplarını yorum yağmuruna tuttu.
Çalkantılı hayatlarıyla gündeme gelen Icardi- Wanda Nara ilişkisine yıldız futbolcu Keita Balde de dahil oldu. Icardi yaptığı paylaşımlarla eski takım arkadaşı Balde'nin Nara'yı sosyal medyadan mesaj atarak taciz ettiğini belirtti.

"SENİN İÇİN AİLEMİ BİLE TERK EDERİM"

Icardi yaptığı paylaşımlarda Keita Balde'nin evli olmasına rağmen Wanda Nara'ya sosyal medyadan mesaj atarak taciz ettiğini belirtti. "Kocasının karıma yazmayı bırakmadığının farkında olan zavallı bir boynuzluyu uyardım. Wanda'ya özel mesaj yoluyla gönderdiği mesajlar, fotoğraflar var çünkü bunları bana kendi eşim gönderdi." ifadelerini kullanan Icardi, "Keita Balde, Wanda'ya, 'Senin için ailemi bile terk ederim' dedi. Tüm mesajlar bende." dedi. Arjantinli yıldız ayrıca, ayrı yaşadığı Wanda Nara ile boşanmayacağını açıkladı.
Icardi-Balde
BALDE'NİN EŞİ DEFALARCA ARADI

Açıklamaları sonrası Keita Balde'nin eşi tarafından defalarca aranan Icardi, telefonundaki aranma kayıtlarını da sosyal medyada paylaştı. Galatasaray'ın yıldızının açıklamaları ve paylaşımları sonrası sarı-kırmızılı taraftarlar Balde'nin sosyal medya hesabında futbolcunun fotoğrafının altına Icardi'yi savunan yorumlar yaptı.
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
etti, eşi, futbolcu, gece, icardinin, ifşa, narayı, olay, taciz, wanda, yarısı, yıldız


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Futbolcu Nasıl Olurum - Futbolcu Nasıl Olabilirim Candres Trend Sorular 1 17 Mart 2023 01:04
Londra'da cinsel taciz skandalı: Polis memuru seri tecavüzcü olduğunu itiraf etti Zeytin Dünyadan Haberler 2 17 Ocak 2023 11:45
Malatya'da gece yarısı korkunç olay! Aykut Ülkemizden Haberler 2 17 Ocak 2023 08:25
Yıldız Futbolcu Nasıl Olurum - Yıldız Futbolcu Nasıl Olunur Candres Trend Sorular 5 15 Kasım 2022 07:03
Berfu Yenenler, eşi Eser Yenenler'e sürekli "Heyy" diye mesaj atan kadını ifşa etti KoJiRo Ünlülerin Dünyası 3 29 Ekim 2022 12:58




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net