Forum Logo




Galada kalp krizi geçirmişti! Usta oyuncu Muhlis Asan 40 günlük yaşam savaşını kaybetti

Ünlülerin dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By gupse

 
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Alt 26 Şubat 2023, 11:07   #1
Çevrimiçi
Galada kalp krizi geçirmişti! Usta oyuncu Muhlis Asan 40 günlük yaşam savaşını kaybetti




Galada kalp krizi geçirmişti! Usta oyuncu Muhlis Asan 40 günlük yaşam savaşını kaybetti
Www.TrendForum.Net

17 Ocak'ta katıldığı galada kalp krizi geçirerek yoğun bakıma alınan ve uzun süredir tedavi gören oyuncu Muhlis Asan dün akşam hayatını kaybetti. Ölüm haberini ailesi Asan'ın sosyal medya hesabından duyurdu.

Oyunculuk kariyerine 1985'te 'Kaşık Düşmanı' ile başlayan Muhlis Asan, önceki akşam 'Unutma Bizi' adlı tiyatro oyununun galasına katıldı. Arkadaşlarına destek olmak için giden Asan, bir süre sonra kendini iyi hissetmediğini belirterek arkadaşlarına, "Kendimi iyi hissetmiyorum, oyuna kalamayacağım" diyerek salondan ayrıldı.

7 DAKİKA BOYUNCA KALBİ DURDU

Edinilen bilgiye göre taksiye binip ablasıyla birlikte evine dönen Muhlis Asan, bir süre sonra fenalaştı. Ablası tarafından hastaneye kaldırılan Asan'ın yapılan kontroller sonucu kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Muhlis Asan'ın 7 dakika boyunca duran kalbi hastanede yapılan müdahaleyle tekrar çalıştırıldı. Yoğun bakıma alınan Asan, önlem amaçlı olarak uyutuldu. Her gün uyandırılarak durumu kontrol edilen Asan, doktorlarının 40 günlük çabasına rağmen bugün akşam saatlerinde kurtarılamayarak hayatını kaybetti.



SON YOLCULUĞUNA UĞURLACAK

Ailesi usta oyuncunun vefat haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Usta oyuncu, bugün öğlen Şişli camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Ayazağa mezarlığına defnedilecek.



MUHLİS ASAN KİMDİR?

1958'de Iğdır'da dünyaya gelen Muhlis Asan, ilk profesyonel oyunculuk kariyerine 1976'da 18 yaşındayken Erkan Yücel'in Ankara Halk Tiyatrosu bünyesinde başladı.

Muhlis Asan, 'Hamdi Ne Umdu Ne Buldu', 'Halkın Gücü', 'Deprem' ve 'Zulüm' gibi oyunların yanı sıra 1982 ve 1986 arasında Lale Oraloğlu Tiyatrosu'nda 'Alman Gelin' ve 'Yıl 1921' oyunlarında sahneye çıktı. Zafer Diper'e ait Bizim Tiyatro'da ise 'Woyzeck Oyunu', Müjdat Gezen'le 'Gırgıriye Müzikali', Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu, 'Ne Yazık ki Namuslu' ve 'Sarı Çizmeli Oyunları'nda da rol aldı.





Zehra Yaşık
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

 

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
asan, galada, geçirmişti, günlük, kalp, kaybetti, krizi, muhlis, oyuncu, savaşını, usta, yaşam


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Elon Musk sonunda Mavi Kalp'i getirdi beğeni mavi kalp oldu! Beatrice Twitter 14 04 Kasım 2022 08:44
Ben Bu Cihana Sığmazama bomba transfer!Usta oyuncu,Oktay Kaynarcanın gücünü artıracak KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 29 Ekim 2022 09:42
Sürücü eğitmeninin vurduğu Hilal, 48 günlük yaşam savaşını kaybetti Zeytin Ülkemizden Haberler 0 25 Ekim 2022 16:11
Ünlü oyuncu Billur Kalkavan hayatını kaybetti Beatrice Ünlülerin Dünyası 4 15 Ekim 2022 22:59
Pablo Laso Kalp Krizi Geçirdi, Hastaneye Kaldırıldı KoJiRo Basketbol 0 05 Haziran 2022 17:05




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net