Forum Logo




16 Gün Deprem Bölgesinde Kalan Doğukan Manço, Sadece Fotoğraf Çektirmek İçin Giden Ünlü İsimleri Eleştirdi

Ünlülerin dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 03 Mart 2023, 21:32   #1
Çevrimdışı
16 Gün Deprem Bölgesinde Kalan Doğukan Manço, Sadece Fotoğraf Çektirmek İçin Giden Ünlü İsimleri Eleştirdi




16 Gün Deprem Bölgesinde Kalan Doğukan Manço, Sadece Fotoğraf Çektirmek İçin Giden Ünlü İsimleri Eleştirdi
Www.TrendForum.Net

Depremzedeleri ziyarete gittiklerinde çadırlarda çay ve kahve ikram edildiğini söyleyen Doğukan Manço, "Ellerindeki tek varlıkları oydu. Orada para geçmiyor" dedi.

Milliyet'ten Sercan Kısmet'in haberine göre; Doğukan Manço, 16 gün kaldığı deprem bölgesine, hazırlıklı gittiğini söyledi. Döndüğünde yaşadıklarının etkisini görmeye başladığını belirten müzisyen, "Dördüncü günden sonra etrafa boş boş bakmaya başlıyorsunuz. Ama bizim orada yardım edebilmek için, ayakta kalmamız ve psikolojimizin güçlü olması gerekiyordu. Depremzedeleri ziyarete gittiğimizde, çadırlarında bize çay ve kahve ikram ediyorlardı. Çünkü ellerindeki tek varlık oydu. Orada para geçmiyor. Aramızda değişik bir duygusal bağ oluştu. İkincil travma denen duygusallık nedeniyle, siz de depremzede oluyorsunuz. Ateş düştüğü yeri yakıyor. İnsanların hayatları dakikalar içinde değişti" dedi.



"LİNCE UĞRAMAK İSTEMEDİLER"

Yardım etmenin zorunlu olmadığını sözlerine ekleyen Manço, "Bunun gönülden yapılması gerekiyor. Oraya gidip sadece fotoğraf çektirip, 'Biz burdaydık' diyen ünlülerin tepki görmesi normal... Ancak, birçok tanınmış isim de yardımcı olmaya çalıştı. Bağışların toplanması, koli ve yemek dağıtımındaki yardımları faydalı oldu. Ünlü isimlerin, sürekli bir şey yapması bekleniyor. Normal vatandaş olduğu unutuluyor. Onlar da lince uğramamak için bir şeyler yapmaya çalıştı ama doğru yapılamadı" şeklinde konuştu. Bölgede sonel paneller kurduklarını ve su kaynağı oluşturmaya çalıştıklarını belirten müzisyen, ayrıca erzak, kıyafet ve battaniye dağıttıklarını söyledi. Doğukan Manço, kaldığı süre boyunca psikolog ve pedagoglarla görüşüp, neyin yanlış, neyin doğru olduğunu sorduğunu ve o şekilde davrandığını anlattı.



Kaynak : Snob Magazin
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bölgesinde, çektirmek, deprem, doğukan, eleştirdi, fotoğraf, giden, gün, kalan, manço, sadece, İçin, ünlü, İsimleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Deprem Bölgesine Giden Tamer Karadağlı: Kelimeler Gerçekten Kifayetsiz KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 28 Şubat 2023 20:47
"Gezen Sinema" çocuklar için deprem bölgesinde Zeytin Ülkemizden Haberler 0 21 Şubat 2023 16:41
Deprem bölgesinde yaşayan binlerce Suriyeli ülkelerine dönmek için sınır kapılarına akın etti Beatrice Ülkemizden Haberler 0 19 Şubat 2023 16:05
Deprem bölgesinde, 10 günde 4 bin 627 bebek dünyaya geldi Zeytin Sağlık Haberleri 0 17 Şubat 2023 11:35
Deprem bölgesinde hasar alan kültürel miraslar koruma altına alındı Zeytin Kültür & Sanat & Tarih 0 15 Şubat 2023 11:07




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net